Ελλάδα

Περιφέρεια Αττικής: 2,4 εκατομμύρια ευρώ για έργα οδοποιίας και υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Περιφέρεια Αττικής: 2,4 εκατομμύρια ευρώ για έργα οδοποιίας και υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
Περιφέρεια Αττικής: Η σύμβαση αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα.

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατομμυρίων ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων από τον Γιώργο Πατούλη. Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο και είναι προϋπολογισμού 1.2 εκατομμυρίων ευρώ. Η σύμβαση αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα. ΣτηΝ υπογραφή παρέστη και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ Θ. Αλαϊσκας.

Η δεύτερη σύμβαση που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργουείναι επίσης προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά συνολικά έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων επισήμανε ότι με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, στην βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Με τα έργα που υλοποιούμε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύουμε ότι κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη».

Πανό για την 28η Οκτωβρίου

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναρτήθηκε πανό στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17) με τη γαλανόλευκη και το ηρωικό «ΟΧΙ».

Σε μήνυμά του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Η φετινή εθνική επέτειος εορτάζεται σε μία κρίσιμη υγειονομική περίοδο για τη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες, δε μειώνεται στο ελάχιστο. Η Περιφέρεια Αττικής τιμά την εθνική επέτειο. Αντλώντας από το παράδειγμα των ηρώων του ‘40, οφείλουμε να οπλιστούμε με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για να κερδίσουμε τις δικές μας μάχες, αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments