Αθλητισμός

Σεμέδο Τότεναμ: Και η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο αμυντικό

Σεμέδο Τότεναμ: Και η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο αμυντικό
Σεμέδο Τότεναμ: Ο Πορτογάλος αμυντικός μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απασχολεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκε από τις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο άσος της ομάδας του Πειραιά έχει «μεγαλώσει» το όνομά του στο λιμάνι, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος και περνάει, μάλλον, την καλύτερη φάση στην καριέρα του. Από ό, τι φαίνεται άλλη μια ευρωπαϊκή ομάδα, τον σκέφτεται σοβαρά για την άμυνά της.

Η εφημερίδα Sportday αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο για τον συμπατριώτη του αμυντικό. «Για τον Σεμέδο σας το έλεγα χθες και ξέρετε ότι στο τέλος οι Άγγλοι θα στήσουν πάρτι για την πάρτη του. Το παλικάρι και καλός αμυντικός είναι και βλέπει γηπεδάκι. Αλλά μιας και ψάχνουμε να βρούμε άκρη στο νησί, θα σας πω ότι μία ομάδα που θα ψάξει για στόπερ είναι η Τότεναμ, στην οποία γνωρίζουν καλά τον Πορτογάλο. Όχι, βέβαια, μόνο από τον Μουρίνιο», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Θυμίζουμε ότι το αν θα μείνει η όχι ο Σεμέδο στο λιμάνι είχε εξελιχθεί σε σίριαλ όλο το καλοκαίρι, καθώς υπήρχε το έντονο ενδιαφέρον από τη μεριά της Μπενφίκα. Ο πρόεδρος των «αετών» απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

«Ήταν μία πιθανότητα» σχολίασε ο Βιέιρα για τον Σεμέδο, αλλά ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε επειδή ο Ολυμπιακός «από τη μία στιγμή στην άλλη, διπλασίασε τις απαιτήσεις του».

Ο Βιέιρα τόνισε ότι πραγματοποιήθηκε προσέγγιση με τη Σάντος για τον Λούκας Βερίσιμο, τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό στα τέλη Αυγούστου. Περαιτέρω, ο Βιέιρα επισήμανε πως όλο το ρόστερ τελεί υπό αξιολόγηση, ενώ ο Πορτογάλος σχολίασε ότι τον Ιανουάριο θα επανεξεταστούν οι μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού, αφήνοντας να εννοηθεί πως επίκειται νέα κίνηση για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Βέβαια, για να υπάρξει αυτή η μετακίνηση, θα πρέπει να συναινέσει και ο Ολυμπιακός που μετά την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη έχει τον πρώτο λόγο. Και έχει αποδειχθεί σκληρός διαπραγματευτής για τους παίκτες του που μετακινούνται στο εξωτερικό…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments