Ελλάδα

Κοζάνη ιερέας: Σάλος με παπά που χαστουκίζει έναν πολίτη στη μέση του δρόμου [vid]

Κοζάνη ιερέας: Σάλος με παπά που χαστουκίζει έναν πολίτη στη μέση του δρόμου [vid]
Κοζάνη ιερέας: Απίστευτες εικόνες στην ελληνική πόλη με πρωταγωνιστές έναν παπά, έναν πολίτη και έναν άνδρα σε ρόλο «διαιτητή».

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας ιερέας να χαστουκίζει πολίτη στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται, ο ιερέας βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και σηκώνει χέρι εναντίον του πολίτη που βρίσκεται μπροστά του, στημένος στον τοίχο. Το χαστούκι καταγράφεται σε βίντεο που πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Το εν λόγω βίντεο έχει προκαλέσει σάλο καθώς ιερέας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια να χαστουκίζει πολίτη σε γειτονιά της Κοζάνης, με έναν άλλο άνδρα να προσπαθεί να μπει στη μέση και να τους χωρίσει.

Πάντως, ο άνδρας που δέχεται την επίθεση, δεν φαίνεται να αντιδρά εναντίον του παπά. Όμως, το δυσάρεστο και ανησυχητικό περιστατικό έχει καταγραφεί σε κάμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κινητού τηλεφώνου από κάτοικο της περιοχής και εικάζεται ότι σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (29 Οκτωβρίου).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο βίντεο που δημοσιεύει το kozanimedia στο κανάλι του στο YouTube, φαίνεται πως ο ιερέας έρχεται σε έντονο διαπληκτισμό με τον άλλο άνδρα, ενώ σε ορισμένα σημεία σπρώχνει και χαστουκίζει τον πολίτη, ενώ ένας άλλος άνδρας επιχειρεί να κατευνάσει τον θυμό του ιερέα. Παράλληλα, ο εξοργισμένος παπάς φωνάζει και κουνάει τα άκρα του με έντονο τρόπο. Στο σημείο αυτό βέβαια, να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα γίνει γνωστός ο λόγος της επίθεσης του ιερέα, ο οποίος δείχνει αρκετά εκνευρισμένος, την ώρα που ο πολίτης που δέχεται το χαστούκι ακούγεται να λέει το εξής: «Γιατί με βαράς;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments