Τεχνολογία

Among Us update: Έρχονται πολλά χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι παίκτες

Among Us update: Έρχονται πολλά χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι παίκτες
Among Us update: Πρόκειται για ένα παιχνίδι - φαινόμενο με τους χρήστες να έχουν «κολλήσει» και να μην μπορούν να σταματήσουν να παίζουν.

Το Among Us το οποίο είναι διαθέσιμο για Android, iOS και PC και έγινε πολύ δημοφιλές «εν μία νυκτί», αν και κυκλοφόρησε από το 2018, φαίνεται πως θα φέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι παίκτες με νέο update.

Και τα… καλύτερα έρχονται τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με την υποστήριξη του δημοφιλούς multiplayer να συνεχίζεται. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, θα υπάρξουν οι προσθήκες και οι βελτιώσεις που ήθελαν πολλοί χρήστες, με την Innersloth να υπόσχεται συναρπαστικά νέα updates. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν ευκολότερα την πρόοδό τους και να δημιουργούν λίστες φίλων που με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνονται.

Επίσης, οι λάτρεις του παιχνιδιού, ζητούσαν εδώ και καιρό έναν καινούριο χάρτη και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει πραγματικότητα, αφού το στούντιο ανακοίνωσε τον «Henry Stickmin themed» χάρτη, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι θα είναι μεγαλύτερος από τον «Polus». Αξίζει να σημειωθεί χάρτης θα είναι εντελώς δωρεάν και θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, για τις οποίες το στούντιο δεν έχει δώσει επαρκείς πληροφορίες.

Να αναφέρουμε πως το τελευταίο update πριν από μερικές εβδομάδες, περιλάμβανε μερικά fixes και την επιλογή ανώνυμης ψήφου, ενώ έγινε πολύ πιο φιλικό σε ανθρώπους που πάσχουν από αχρωματοψία. Μετά την ανακοίνωση της Innersloth πως αναβάλει τα σχέδια για sequel του Among Us, το στούντιο προχώρησε ήδη σε αλλαγές, με τους παίκτες να καλοδέχονται νέα χαρακτηριστικά στο update της beta έκδοσης τον Οκτώβριο. Οι παίκτες πλέον έχουν την επιλογή να ψηφίσουν ανώνυμα και κανένας δεν γνωρίζει ποιος ψήφισε ποιον κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης. Συνεπώς, ο εντοπισμός του απατεώνα θα είναι πλέον πιο δύσκολος.

Επίσης, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το πότε εμφανίζεται η γραμμή εργασιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από «always», σε «meetings» ή «never». Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα γίνονται πιο αγχωτικά για τους «έντιμους» συμπαίκτες, καθώς θα επιτρέπει στους απατεώνες να ψεύδονται σχετικά με τα tasks που απομένουν. Επιπλέον, το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο σε άτομα που πάσχουν από αχρωματοψία, με το να δίνει διαφορετικά σχήματα για παράδειγμα, στο wire task.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments