Ελλάδα

Έξαλλος με τον Πέτσα ο Αντώνης Καφετζόπουλος – Κύριε εξυπνάκια είσαι βλάκας

Έξαλλος με τον Πέτσα ο Αντώνης Καφετζόπουλος – Κύριε εξυπνάκια είσαι βλάκας
Καφετζόπουλος σε Πέτσα: Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε εναντίον των νέων αυστηρών μέτρων και της πληθώρας μηνυμάτων που στάλθηκαν στο 13033.

Ένας από τους τομείς που πλήττεται σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού, είναι ο καλλιτεχνικός όπως οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και οι χορευτές. Ο Έλληνας ηθοποιός λοιπόν, Αντώνης Καφετζόπουλος αποφάσισε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τα όσα συμβαίνουν με το μήνυμα για τη σωματική άσκηση ή για τη βόλτα με τον σκύλο στο 13033, κατόπιν της ανακοίνωσης των νέων αυστηρών μέτρων για όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ορισμένοι που ασκούν κριτική στους πολίτες, οι οποίοι στέλνουν SMS για σωματική άσκηση ή για βόλτα με το κατοικίδιό τους ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει προκληθεί πολλή φασαρία με τη δήλωση του Στέλιου Πέτσα, ότι δηλαδή το βράδυ της περασμένης Κυριακής, περίπου ένα εκατομμύριο πολίτες έστειλαν SMS με τον αριθμό 6 στο 13033.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε στη σωματική άσκηση, μα ο συγκεκριμένος αριθμός χρησιμοποιείται και για τη βόλτα με τον σκύλο. Αυτό σχολίασε και ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον δικό του τρόπο. «Κύριε εξυπνάκια, όταν επιβάλλεις κανόνες, νόμους και υποχρεώσεις, πρέπει να προσέχεις και να είσαι ακριβής», εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν φταίνε αυτοί που ΤΗΡΗΣΑΝ κατά γράμμα την υποχρέωση που είχαν, έστειλαν μήνυμα και βγήκαν να σουλατσάρουν μόνοι, κατά ζεύγη ή/και με τον σκύλο τους. Φταίει ο… κανόνας. Βλάκα», κατέληξε στην ανάρτησή του στο επίσημο προφίλ του στο Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου στο Facebook:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments