Ελλάδα

Μαθαίνουμε στο σπίτι: Χαμός στο twitter για την εκπαιδευτική τηλεόραση με τράπουλα

Μαθαίνουμε στο σπίτι: Χαμός στο twitter για την εκπαιδευτική τηλεόραση με τράπουλα
Μαθαίνουμε στο σπίτι: Εκπαιδευτική τηλεόραση από σήμερα για τα παιδιά του δημοτικού και το twitter δεν σταματά να ... σχολιάζει.

Η τηλεκπαίδευση είναι το αγαπημένο θέμα του twitter. Μετά την κατάρρευση της πλατφόρμας την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε viral, σειρά είχε σήμερα η διδασκαλία των μαθητών του δημοτικού. Έτσι ξεκίνησε η εκπαιδευτική τηλεόραση στην ΕΡΤ που θα συνεχίζεται κάθε πρωί, εκτός από την τηλεκπαίδευση που θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη.

Το θέμα με την τηλεκπαίδευση και την δυνατότητα των μαθητών να παρακολουθήσουν είναι ένα άκρως σοβαρό θέμα, που απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και τους μαθητές. Τα προβλήματα είναι πολλά στις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το μάθημα. Αλλά δεν σταματάνε εκεί. Οι πολυμελείς οικογένειες αντιμετωπίζουν επίσης μεγάλο πρόβλημα και αγωνιούν για την δυνατότητα παροχής εκπαίδευσης στα παιδιά, μετά την απόφαση για κλείσιμο -και- των δημοτικών και νηπιαγωγείων.

Το πάρτι στο twitter

Μαζί με τα προβλήματα υπάρχει και η ειρωνική πλευρά βέβαια για όλες τις αστοχίες έως τώρα.  Τα ζητήματα αυτά γίνονται καθημερινά viral στο Twitter, οι χρήστες του οποίου περιμένουν…στη γωνία, με το μάθημα που παρουσιάστηκε σήμερα στο ”Μαθαίνουμε στο σπίτι” της Ertflix να ”ρίχνει” το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, στο μάθημα της αριθμητικής, ο καθηγητής αποφάσισε να φέρει παραδείγματα χρησιμοποιώντας μια τράπουλα, γεγονός που πυροδότησε…αλυσιδωτές αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις που προσφέρουν άφθονο γέλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments