Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός LIVE: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός LIVE: Οι  ενδεκάδες των δύο ομάδων
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός LIVE: Στις 19:30 η εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρώνται απόψε στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής μετά τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η ενδεκάδα του Ολυμπικιακού

Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας.

Ο Σέρβος εξτρέμ δείχνει να έχει το προβάδισμα για τα «φτερά» της επίθεσης, όπως αναφέρει το sportime, αντί του Μπρούμα. Μπορεί ο Πορτογάλος να έχει κι αυτός τις πιθανότητες του, αλλά ο Μαρτίνς σκέφτεται περισσότερο τον διεθνή άσο. Εξάλλου, ο Ραντζέλοβιτς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο σε πολλά ντέρμπι όσο και σε κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Για αυτό δεν αποκλείεται να πάρει μια ακόμα ευκαιρία ενώ είναι και ο πιο έμπειρος σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Από την άλλη, όπως αναφέραμε και χθες, για την επίθεση ο Κώστας Φορτούνης έχει τον πρώτο λόγο να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Ελ Αραμπί και Χασάν. Άλλωστε, έπαιξε και πέρυσι κάτι ανάλογο ενώ ρόλο θα έχει και ο Μασούρας καθώς μπορεί να έχει καπαρωμένη θέση, για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά θα εναλλάσσεται με τον Φορτούνη.

Τι γίνεται με Σουντανί;

Και να σημειώσουμε πως μπορεί να ακούστηκε έντονα και το όνομα του Χιλάλ Σουντανί καθώς βρέθηκε με τους βασικούς, αλλά πλέον, έτσι όπως φαίνεται, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς, τελευταία, έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις λαμβάνοντας τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του.

Σχετικά με το αριστερό άκρο της άμυνας, θα τοποθετηθεί ο Ραφίνια γιατί έμπειρος άσος καλείται να καλύψει τις απουσίες των Χολέμπας και Βινάγκρε. Στο κέντρο της άμυνας ο Σεμέδο, αναμένεται να έχει παρτενέρ τον Σισέ ενώ ο Μπα φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο. Στο τέρμα, ο Ολυμπιακός θα έχει τον Σα, την ώρα που την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης.

Η ενδεκάδα Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτη, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη, Χουάνκαρ, Μακέντα και Καρλίτος,

Ο Ισπανός μπακ θα πάρει ρόλο στο αριστερό φτερό της επίθεσης ενώ ο Ιταλός επιθετικός προτιμήθηκε αντί του Βιγιαφάνιες που έμεινε τελικά στον πάγκο.

Αλλαγή στον διαιτητή VAR

Σε μία αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του ντέρμπι των “αιωνίων” μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Συγκεκριμένα Video Assistant Referee θα είναι τελικά ο Άγγελος Ευαγγέλου, αφού ο Μπρούνο Εστέβες δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην χώρα μας. Η ΚΕΔ βρισκόταν σε αναμονή αποκατάστασης του προβλήματος, ωστόσο λόγω των ταξιδιωτικών κανόνων εν καιρώ κορονοϊού, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League. Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία. Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments