Ελλάδα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση με δύο νεκρούς [pic]

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση με δύο νεκρούς [pic]
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Και δεύτερος νεκρός από τη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ.

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27 Νοεμβρίου) περίπου στις 06:30, στη λεωφόρο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, στον δρόμο προς το Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Πεύκα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Υπενθυμίζεται πως από το τροχαίο τη ζωή του έχασε ένας ακόμα άνδρας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει το εξής:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (27 Νοεμβρίου του 2020) στην Λεωφόρο Παπανικολάου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οπου οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου και τον αρχικά βαρύ τραυματισμό του 51χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων του».

Είχε προηγηθεί κι άλλο φονικό τροχαίο το προηγούμενο βράδυ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26 Νοεμβρίου) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν τις 21:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Απολλωνίας – Μαραθούσας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του συνοδηγού του οχήματος ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ελαφρά τραύματα φέρει ο τρίτος επιβάτης. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρει το εξής:

«Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 20:50, στο 2ο χιλιόμετρο της Επ. Ο. Ν. Απολλωνίας – Μαραθουσας, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου αλλοδαπού συνοδηγού, τον σοβαρό τραυματισμό του προαναφερόμενου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό αλλοδαπού επιβάτη του οχήματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments