Αθλητισμός

Εσίτι ΠΑΟΚ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής στην Τρίπολη

Εσίτι ΠΑΟΚ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής στην Τρίπολη
Εσίτι ΠΑΟΚ: Ο Νιγηριανός χαφ δεν περνάει περίοδο φόρμας.

Ο Άντερσον Εσίτι δεν περνάει και την καλύτερή του φάση στον ΠΑΟΚ. Το θέμα σχολιάζει η εφημερίδα Metrosport για την απουσία του από την αποστολή για το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

«Εκτός αποστολής και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες έμεινε ο Εσίτι για το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Ο Νιγηριανός δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και έτσι επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής από τη στιγμή που πλέον στα χαφ υπάρχει πληθώρα επιλογών αφού επέστρεψαν και οι παίκτες που το περασμένο διάστημα είχαν προβλήματα τραυματισμών», γράφει η γνωστή αθλητική εφημερίδα.

Λίγα λόγια για τον Άντερσον Εσίτι

Ο Εσίτι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Bobbies United. Το 2012 έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη για να ενταχθεί στη Λεϊσόες. Μετά από λίγους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα, ο Νιγηριανός μέσος προήχθη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και έπαιξε σε 45 αγώνες. Η συνολική του απόδοση κέντρισε το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μάριο Μπράνκο, του τότε προπονητή της Εστορίλ και έτσι τον υπέγραψαν για την ομάδα.

Έμεινε εκεί για δύο σεζόν, όπου έκανε 57 εμφανίσεις. Ο ίδιος καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους μεσαίους στο πρωτάθλημα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τελικά υπέγραψε με τη Γάνδη, όπου συνολικά είχε 95 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 25 Ιουλίου 2019, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την άφιξη του Εσίτι, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Οι «ασπρόμαυροι» πλήρωσαν στη Γάνδη 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Επίσης, ο Εσίτι είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.

Ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Πάμπλο Γκαρσία και μάλιστα με αυξημένες απολαβές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments