Αθλητισμός

Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν: Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση για τον παίκτη της Μπόντο Γκλιμτ

Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν: Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση για τον παίκτη της Μπόντο Γκλιμτ
Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν: Δημοσιεύματα στον νορβηγικό τύπο αναφέρουν ότι ο Πειραιάς έχε έρθει σε επαφή με την Μπόντο Γκλιμτ.

Νορβηγικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη της Μπόντο Γκλιμτ, τον Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, η νορβηγική ομάδα έχει συμφωνήσει στην πρόταση για τον 22χρονο αριστερό μπακ.

«Η Μπόντο Γκλιμτ απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιόρκαν. Ωστόσο, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τη μεταγραφή κι έτσι δεν τελείωσε η μεταγραφή», αναφέρουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με το Metrosport . Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το 2021, και έτσι θα μπορεί να υπογράψει από τον Γενάρη στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στην συμφωνία. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες από τη Νορβηγία, τότε μιλάμε για έναν παίκτη που τα στοιχεία του παραπέμπουν στον Ελαμπντελαουί, αλλά με καλό πόδι το αριστερό Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, ωστόσο και ο Ομάρ όταν έπιασε λιμάνι, έπαιζε στην Μπραουνσβάιγκ που είχε πέσει στη Β’ Γερμανίας.

Σε άλλα νέα της ομάδας, ο Ολυμπιακός δείχνει να τα βρίσκει με τον Ελ Αραμπί για νέο συμβόλαιο με τον ίδιο να βρίσκεται με το στυλό στο χέρι για να βάλει την υπογραφή του.

Σύμφωνα και με το sportime.gr οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις εδώ και καιρό. Πρόθεση τους ήταν να τα βρουν και να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Φάνηκε και το καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός σε προτάσεις που έγιναν για τον διεθνή επιθετικός. Αλλά και ο Μαροκινός μπόμπερ έκλεισε την πόρτα σε ομάδες του Κατάρ, που του έδιναν πάνω από 3 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές. Δεν θέλει να γυρίσει στην Αραβία. Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Με προτίμηση να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο είναι κοντά να γίνει. Πιο συγκεκριμένα οι επαφές βρίσκονται προς το φινάλε τους. Με την συμφωνία να αναμένεται να γίνει για 2ετές συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται οι ετήσιες απολαβές του να φτάσουν και το 1,8 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments