Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Μένει ο Ιταλός – Δεν υπάρχει θέμα αποζημίωσης

Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Μένει ο Ιταλός – Δεν υπάρχει θέμα αποζημίωσης
Μάσιμο Καρέρα ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στηρίζει την επιλογή του Ιταλού γιατί τον πιστεύει και όχι για την αποζημίωση του.

Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα για την ΑΕΚ. Η ομάδα ενισχύθηκε μεταγραφικά, ενώ οι άνθρωποι της πιστεύαν ότι ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιταλός συμμάζεψε την ομάδα και της έδωσε και πάλι ταυτότητα. Μπορεί ο τελικός Κυπέλλου να χάθηκε με κάτω τα χέρια, αλλά το παιχνίδι είχε ειδικές συνθήκες, ενώ λίγο αργότερα ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο τον τελευταίο μήνα η ΑΕΚ έχει μπει σε μια περίοδο εσωστρέφειας. Αυτό έγινε εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων. Αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι με τη Ζόρια που έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες πρόκρισης. Στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες από Μπράγκα και Παναθηναϊκό. Είναι αυτά παιχνίδια που η ΑΕΚ είχε σίγουρους τους βαθμούς ; Σίγουρα όχι, αλλά αυτό που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι η εικόνα και όχι το αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από τους “πράσινους” ξεκίνησε μια κουβέντα για το αν πρέπει να απομακρυνθεί ο Ιταλός.

Στηρίζει τον Καρέρα ο Μελισσανίδης – Διαψεύδονται τα περί αποζημίωσης

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ ξεκίνησε η κουβέντα για αλλαγή προπονητή. Μάλιστα οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν αποδόσεις για τον επόμενο τεχνικό της ΑΕΚ. Ωστόσο λίγες ώρες μετά διέρρευσε ότι ο Μάσιμο Καρέρα θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Ένωσης. Τότε κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που συνέδεσαν την παραμονή του με την αποζημίωση που θα έπρεπε να λάβει. Αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία βάση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν η αποζημίωση που προβλέπεται σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου είναι μισθοί δυο μηνών. Άλλωστε το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 επομένως δεν είναι πολλοί μήνες μπροστά. Αν το συμβόλαιο ήταν πολυετές τότε ναι ο Ιταλός θα κόστιζε ακριβά στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aek365 η παραμονή του Καρέρα έχει να κάνει με την επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον κρατήσει. Το αφεντικό των “κιτρινόμαυρων” πιστεύει ότι ο Καρέρα είναι η σωστή επιλογή και υποστηρίζει ότι μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να φέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments