Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 07/12 – Αιμίλιος κι Ελισάβετ ζουν τον παράνομο έρωτά τους

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 07/12 – Αιμίλιος κι Ελισάβετ ζουν τον παράνομο έρωτά τους
8 Λέξεις επεισόδια: Η Μάγδα κάνει μια νύξη στον Αιμίλιο και το ζευγάρι λέει ότι θα δοκιμάσει και πάλι να κάνει παιδί.

Η Αλίκη εξηγεί στον Έκτορα τον λόγο που απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε και το ζευγάρι δείχνει να αφήνει αυτό το γεγονός πίσω του. Η Μάγδα δείχνει πολύ αγχωμένη με τις απειλές της Ελεονώρας, ο Αιμίλιος όμως την καθησυχάζει και της λέει ότι πρόκειται για μπλόφα. Ο Σίμος «λυγίζει» και πάει πάλι στο καζίνο, αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Η Αλίκη αρχίζει να “ξεπορτίζει” και ο Έκτορας ζηλεύει για πρώτη φορά.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κάνει την Κατερίνα να βγάλει τα μαύρα ρούχα και πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας. Ο Σίμος είναι σε απελπιστική κατάσταση και ζητάει δανεικά από τον Αιμίλιο. Η Μάγδα κάνει μια νύξη στον Αιμίλιο και το ζευγάρι λέει ότι θα δοκιμάσει και πάλι να κάνει παιδί. Η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, γεγονός που κάνει τον Μιχαήλ να ζηλέψει. Η Έλλη χάνει το ημερολόγιό της και παράλληλα ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι ο άντρας που κατηγόρησε τελικά άδικα… αποφυλακίστηκε.

Η Ολυμπία ενημερώνει τον Σίμο για την ηχογράφηση που αντέγραψε από το κινητό του Νικηφόρου κι εκείνος της ζητάει να κρατήσει το στόμα της κλειστό μέχρι να γυρίσει η Εύα από το Λονδίνο. Ο Οδυσσέας απολογείται στον άντρα που έμπλεξε άθελά του στην ιστορία με τον φόνο. Η Ηλιάνα ζητάει από τον Αλέκο να προσπαθήσουν πάλι να κάνουν παιδί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως ο γάμος τους θα είναι πια λευκός.

Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με τον Άκη και τον Δημήτρη κι ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο. Ο Έκτορας αποφασίζει να ψάξει σε βάθος για τους συνεργάτες του Αιμίλιου από την εποχή που πήρε το βραβείο δημοσιογραφίας. Την ίδια ώρα, ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ ζουν τον παράνομο έρωτά τους στο Ναύπλιο. Η Ηλιάνα ανάβει φωτιά στον Άκη όταν του εκμυστηρεύεται την υποψία της πως η Αποστολία είναι μάλλον ερωτευμένη μαζί του. Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments