Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ετοίμαζε δεύτερη επίθεση με υδροκυάνιο μέσα στο νοσοκομείο μετά το βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Ετοίμαζε δεύτερη επίθεση με υδροκυάνιο μέσα στο νοσοκομείο μετά το βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι: Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι.

Νέα στοιχεία που σοκάρουν για την επίθεση με το βιτριόλι ήρθαν στο φως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star. Η δράστρια έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο όταν έμαθε πως ζει, σύμφωνα με στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λαπτοπ της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο. Και όχι με βιτριόλι αλλά με υδροκυάνιο το οποίο έψαχνε τρόπους για να το προμηθευτεί. Ακόμη υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει στο λαπτοπ και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί πιστεύουν από την πρώτη στιγμή πως υπάρχει συνεργός και έχοντας ορισμένα στοιχεία από την αρχή στα χέρια τους, εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση και να οριστεί η δίκη για τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Να θυμίσουμε πως η 35χρονη δεν έχει ακόμη απολογηθεί και αν δεν το πράξει τότε η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι,

Πώς εμπλέκονται

Οι αρχές πλέον αναζητούν στοιχεία τα οποία συνδέουν τους τέσσερις υπόπτους με το έγκλημα, καθώς και τον ρόλο που είχαν σε αυτό. Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει. «Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα».

Πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό. «Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη. Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση». Σχετικά με την υγεία της Ιωάννας, ο συνήγορος σημείωσε ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση. «Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments