Lifestyle

Αυτοκτονία στο Deal: Έχασε τις 60.000 από μοιραίο λάθος

Αυτοκτονία στο Deal: Έχασε τις 60.000 από μοιραίο λάθος
Αυτοκτονία στο Deal: Από τις 60.000, τελικά πήρε μόνο 5.500 ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου) του «Deal» όταν παίκτης είχε τις 60.000 ευρώ στο κουτί του και τελικά πήρε μόνο 5.500.

Όπως αποφάσισε ο ίδιος ο παίκτης στο τέλος του επεισοδίου, έκανε τη συμφωνία με τον Τραπεζίτη και δέχθηκε τις 5.500 ευρώ, καθώς είχαν μείνει μόνο το δικό του κουτί και άλλα τρία.

Ωστόσο όλοι απογοητεύτηκαν και «πάγωσαν» όταν άνοιξαν τα άλλα κουτιά, τα οποία είχαν τα μικρά ποσά και συνειδητοποίησαν πως εκείνος είχε τις 60.000.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με το «Deal», η τύχη είναι και πάλι στα χέρια των παικτών

Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε για μια ακόμα σεζόν, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την πέμπτη, στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Deal» ανανεώνεται, τα ποσά μοιράζονται και πάλι στα κουτιά, οι παίκτες παίρνουν ξανά τις θέσεις τους και ο Τραπεζίτης κάθεται πλάι στην τηλεφωνική του συσκευή.

Το «Deal» είναι ξανά στο εντυπωσιακό του πλατό και υπόσχεται περισσότερα κέρδη, αδρεναλίνη, χιούμορ, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά – έκπληξη, αλλά και το μαγικό κουτί με το νούμερο 23. Αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία που κλείστηκε ποτέ…!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments