Αθλητισμός

Βόλος Παναιτωλικός: 0-0

Βόλος Παναιτωλικός: 0-0
Βόλος Παναιτωλικός: Η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 28ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζανακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Super League έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 28ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζανακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά βέβαια και οι δύο ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού ο Βόλος έχει να κερδίσει από τις 17 Οκτωβρίου, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ.

Η ομάδα της Μαγνησίας είναι στην έκτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι δωδέκατος με οχτώ βαθμούς. Στο 59ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι το οποίο πήρε ο Περέα σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Περέιρα, μα ο Μελίσσας απέκρουσε την εκτέλεση του Ουάρντα και κράτησε το μηδέν για την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 69ο λεπτό ο Βόλος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Δουβίκα, από το γύρισμα του Περέα, να βρίσκει στα πόδια του Κωνσταντόπουλου και να καταλήγει κόρνερ. Πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Βόλος συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν ως εξής:

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Ριένστρα, Νίνης, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ταχάρ (90ο λεπτό +6ο λεπτό Βάντερστον), Τσινγκάρας, Ντάλσιο, Γιάκολις (53ο λεπτό Περέιρα), Μεντόσα (53ο λεπτό Μάζουρεκ), Βέργος (71ο λεπτό Αζάντι), Ντίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

  • 15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – 
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments