Τεχνολογία

Google: Επανέρχονται σταδιακά οι υπηρεσίες της

Google: Επανέρχονται σταδιακά οι υπηρεσίες της
Google: Η εταιρεία αντιμετώπισε το πρόβλημα που υπήρξε σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να επανέρχονται σιγά σιγά οι υπηρεσίες.

Σταδιακά επανέρχονται οι υπηρεσίες της Google, όπως η πρόσβαση στο Gmail και στο YouTube. Αρκετοί χρήστες από την Ελλάδα μπορούν πλέον και να μπουν στους λογαριασμούς τους. Το τεχνικό πρόβλημα υπήρξε σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 14:00. Στο YouTube, μάλιστα, οι χρήστες έβλεπαν τη λέξη «ουπς» και το μήνυμα ότι «κάτι πήγε στραβά».

Το λιτό αυτό μήνυμα συνοδευόταν από μια μαϊμού «μάστορα» που κρατούσε ένα εργαλείο για να διορθώσει τη ζημιά. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως είχε επηρεάσει και άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail, Google Docs, το Android Play Store, το Google Maps και το Google Drive.

H σελίδα αναζητήσεων της Google, όμως, λειτουργούσε κανονικά. Η εταιρεία – κολοσσός πληροφορικής και τεχνολογίας αντιμετώπισε αντίστοιχης κλίμακας πρόβλημα τον Αύγουστο ενώ τον ορισμένες υπηρεσίες αντιμετώπισαν μικροζητήματα τον περασμένο μήνα.

Το πρόβλημα φαίνεται πως ήταν αρκετά εκτεταμένο, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα Down Detector, με τα περισσότερα παράπονα να εντοπίζονται σε Ευρώπη και Ιαπωνία.

«Είμαστε ενήμεροι ότι πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα στην πρόσβαση στo YouTube -η ομάδα μας έχει ενημερωθεί και το εξετάζει» ανέφερε η YouTube στον λογαριασμό της στο Twitter. «Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα», τόνισε.

Τουλάχιστον 47.000 χρήστες ανέφεραν ότι αδυνατούν να συνδεθούν στο YouTube και πάνω από 23.000 ανέφεραν αδυναμία πρόσβασης στο Gmail. Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν τη βλάβη στα κοινωνικά μέσα με αναρτήσεις όπως «Δεν μπορώ να γκουγκλάρω γιατί έπεσε η Google».

Μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας τα προβλήματα φαίνεται ότι αποκαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό, με τους χρήστες να κάνουν και σχετικές αναρτήσεις στα social media για την επιστροφή των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το Downdetector υπήρχαν προβλήματα, επίσης, με το Google Home και το Google Play. Το Google Workspace Status Dashboard, ένα εργαλείο που ενημερώνει για προβλήματα σε εφαρμογές της Google, δείχνει ότι όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας λειτουργούν πλέον κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments