Lifestyle

Λίλα Κουντουριώτη: «Άναψε» φωτιές με την ανάρτησή της πριν τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ

Λίλα Κουντουριώτη: «Άναψε» φωτιές με την ανάρτησή της πριν τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ
Λίλα Κουντουριώτη: Είναι μία από τις αθλητικογράφους που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ σε κάθε της ανάρτηση γίνεται χαμός από σχόλια.

Η Λίλα Κουντουριώτη είναι από τις αθλητικογράφους που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου εντυπωσιάζει με τις ατάκες της, αλλά και την ομορφιά της. Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε πριν τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η αγαπημένη αθλητικογράφος έκανε μια ανάρτηση πριν τον αγώνα στο Instagram, όπου ζητούσε από τους followers της να πουν τις προβλέψεις τους για το μεγάλο ματς. Η ίδια ήταν ήδη στο γήπεδο, ενώ φορούσε ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, κλέβοντας για μία ακόμη φορά την παράσταση.

Δείτε την ανάρτηση της Λίλας Κουντουριώτη

View this post on Instagram

A post shared by Lila Kountourioti (@lilakountourioti)

Η Λίλα Κουντουριώτη είναι στην εκπομπή της Novasports «Η ώρα των Πρωταθλητών». Παλιότερα, το 2014, έδωσε μια συνέντευξη στο gazzeta.gr όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ. Νωρίτερα, δούλευε στο δελτίο του καναλιού Alter και είχε εκπομπή για τον Πολιτισμό.

Η αθλητικογράφος είχε πει τότε: «Θα στο πω όπως το νιώθω αυτή τη χρονιά γιατί πέρσι έψαχνα και εγώ τις ισορροπίες μου μετά από τη μετάβαση στα αθλητικά. Αν ξεκινούσα τώρα τη δημοσιογραφία θα πήγαινα κατευθείαν εκεί. Νιώθω ότι αυτό που κάνω έχει άμεση σχέση με τη χαρά και το χόμπι των υπολοίπων και μέσα από αυτό παίρνω κι εγώ ικανοποίηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποποιούμαι του “παρελθόντος” μου… στις ειδήσεις.

Αστειεύομαι με αυτό το τελευταίο. Αλλά δεν χρειάζεται να βάζουμε τόσο αυστηρές ταμπέλες στα είδη του ρεπορτάζ. Εγώ έχω ξεκινήσει από το ελεύθερο και έχω περάσει στα διεθνή όταν πρωτομπήκα στο χώρο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλα τα ρεπορτάζ με κάποιο τρόπο “μπλέκονται” μεταξύ τους. Το ξέρεις κι εσύ. Δεν είναι λίγες οι φορές που δυστυχώς οι αθλητικοί ρεπόρτερ αναγκάζονται να κάνουν αστυνομικό ρεπορτάζ λόγω επεισοδίων, δικαστικό, διεθνές ή οικονομικό λόγω της επικαιρότητας. Συνεπώς η “προίκα” μου με βοηθά…».

Επίσης, είχε απαντήσει αν ένιωθε μειονεκτικά σε έναν ανδροκρατούμενο, κατά βάση, χώρο: «Η μόνη μου ανασφάλεια ήταν ότι προερχόμουν από τα δελτία ειδήσεων και δεν είχα εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν με απασχόλησε ποτέ το γεγονός ότι ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος. Ίσα ίσα από μικρή είχα πάντα άριστες σχέσεις με το άλλο φύλο και τολμώ να πω καλύτερες επαγγελματικές συνεργασίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments