Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Σε κάκιστη κατάσταση το τερέν του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Σε κάκιστη κατάσταση το τερέν του ΟΑΚΑ
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Δυσκόλεψε τους παίκτες του ντέρμπι.

Το ντέρμπι που τελείωσε σήμερα με ισοπαλία, συζητιέται και για έναν άλλο λόγο. Και αυτός είναι η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εικόνα του τερέν γίνεται αντικείμενο συζήτησης, καθώς όχι μόνο δυσκολεύει τους παίκτες αλλά είναι επικίνδυνο και για τραυματισμούς.

Ο χλοοτάπητας είναι σε κακή κατάσταση και δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να αλλάξουν δεύτερη πάσα. Σε κάθε σπριντ σηκώνονται κομμάτια του χόρτου στον αέρα, ενώ σε άλλα σημεία δεν υπάρχει δέσιμο με το χώμα. Εκτός από το πρακτικό κομμάτι, οι παίκτες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν σε αυτό το τερέν.

Χαρακτηριστικό ήταν, άλλωστε, ότι μέχρι και το γκολ του Ολυμπιακού (0-1) με τον Βρουσάι στο 54′ όποια καλή ευκαιρία είχε δημιουργηθεί από αμφότερους τους αντιπάλους είχε προέλθει είτε από στατική φάση, είτε με τη μπάλα στον αέρα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα «ξεκουραστεί» για περίπου 20 μέρες (μετά το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο την προσεχή Δευτέρα), καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Αστέρα στις 3 Ιανουαρίου, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό για να αλλάξει η εικόνα.

Το ντέρμπι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ για τους Πειραιώτες είχε ανοίξει ο Βρουσάι στο 55′, ενώ ισοφάρισε για την Ένωση ο Σιμόες στο 80′. Στο 88′ ο Ελ Αραμπί σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς είχε και η ΑΕΚ στο 90′, αλλά ο Τάνκοβιτς έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 93′ ο Τσιντώτας έδιωξε την κεφαλιά του Εμβιλά και μετά από λίγο το ματς τελειώσε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (71′ Παουλίνιο), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (86′ Ινσούα), Σιμόες, Κρίστισιτς (71′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Λιβάγια (71′ Τάνκοβιτς), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (46′ Ολιβέιρα)

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (46 Μασούρας), Τιάγκο Σίλβα (46′ Καμαρά), Βρουσάι (82′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments