Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του Κροάτη στο ντέρμπι

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του Κροάτη στο ντέρμπι
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Δεν είναι χαρούμενοι στην Ένωση με την εικόνα και τη συμπεριφορά του Κροάτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το χθεσινό ντέρμπι ήταν κρίσιμο για την ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν ένα βάρος παραπάνω στις πλάτες τους. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια και σε περίπτωση ήττας ο Ολυμπιακός θα ξέφευγε με εννέα βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν συνολικά μέτριο, ειδικά στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ να έχει λίγες ευκαιρίες. Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση και ισοφάρισε με τον Σιμόες. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε ο Τάνκοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει τούμπα το ματς.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πανηγυρίζει μια ισοπαλία στην έδρα της με τον μεγάλο της αντίπαλο, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα έχει κάποια πράγματα που μπορεί να κρατήσει από το παιχνίδι. Πρώτο και καλύτερο την ασφάλεια που δίνει στην άμυνα η παρουσία του Νιμίτρο Τσιγκρίνσκι. Κάτι που επίσης πρέπει να χαροποιεί τον Ιταλό τεχνικό είναι το πάθος ορισμένων παικτών όπως ο Αντρέ Σιμόες που δεν τα παράτησε ούτε λεπτό και φυσικά την παρουσία του Λιβάι Γκαρσία που έδειξε ξανά την ποιότητά του.

Προβληματισμός για τον Λιβάγια

Κάτι που σίγουρα προβλημάτισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι και γενικότερα είχε μέτρια παρουσία στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος έγινε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Τάνκοβιτς σε μια προσπάθεια του Καρέρα να φρεσκάρει την επίθεση του. Ο Κροάτης δεν είχε κάποια αντίδραση και απλά έκατσε στον πάγκο με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τη LiveSport, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δυσαρεστηθεί από τη μέτρια αγωνιστική του παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι, που προκάλεσε έντονο προβληματισμό, αλλά όχι μόνο από αυτό. Έντονος εκνευρισμός υπήρξε και για την αντίδραση του Κροάτη αμέσως μετά το γκολ του Ολυμπιακού, καθώς η κάμερα τον έπιασε να γελάει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου της ΑΕΚ, που εκφράστηκε μέσω social media, αλλά και της διοίκησης. Δεν αποκλείεται ο Ίλια Ίβιτς να μιλήσει μαζί του για να λυθεί το θέμα τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments