Video

Μαζωνάκης Γιώργος: Ξεσήκωσε με την εμφάνισή του στο Mega

Μαζωνάκης Γιώργος: Ξεσήκωσε με την εμφάνισή του στο Mega
Μαζωνάκης Γιώργος: Με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ξεκίνησε την τηλεοπτική του συναυλία ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κράτησε συντροφιά σε πολλούς το βράδυ του Σαββάτου (19 Δεκεμβρίου), με την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA» να είναι εξαιρετική.

Με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ξεκίνησε την τηλεοπτική του συναυλία ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Ο αγαπημένος ερμηνευτής είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού στην οποία ξεδίπλωσε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής για μια μοναδική βράδια, ερμήνευσε με τη σπάνια φωνή του τριάντα χρόνια επιτυχίες με ψυχή και πάθος σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια αξεπέραστα στον χρόνο.

«Με λένε Γιώργο» στα πρώτα λεπτά της βραδιάς και ο Μαζωνάκης έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει. Στη συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη από τους Stavento, εξήγησαν τι σημαίνει «αγαπώ» και τίμησε τον τόπο καταγωγής του, δηλαδή την Κρήτη, τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

Tραγουδιστής και συνθέτης, είπαν μαζί, ένα ξεχωριστό κομμάτι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης, η ιδέα για το τραγούδι, «γεννήθηκε» ένα βράδυ σπίτι του, που συζητούσε με τον Μιχάλη, τι είναι η αγάπη και που μπορεί να οδηγήσει. Και με το μεράκι και τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε για το κοινό του Mega.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίθηκε και ύμνησε τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών. Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής στο μεγάλο φινάλε για το 2020 με τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη να συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του πως «όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments