Πολιτική

Η απίστευτη ανάρτηση πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς

Η απίστευτη ανάρτηση πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς
Η Αφροδίτη Σταμπουλή τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας πολίτες με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή, σχετικά με την νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί. Συγκεκριμένα, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, η κ. Σταμπουλή τοποθετήθηκε με μη αρμόζοντες χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Ακολουθεί το σχόλιό της:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σταμπουλή εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019.

Με τις τοποθετήσεις της έχει προκαλέσει ξανά. Συγκεκριμένα, ήταν Ιούλιος του 2014 όταν από το βήμα της Βουλής μιλούσε για τη “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”. Στο λόγο της τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ιδιαίτερα, είχε υποστηρίξει ότι και οι γονείς αυτοί δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε σημειώσει, “βρίσκονται στη Βουλή εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες”.

Όσο για το πια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών; Στο βιογραφικό της αναφέρει: “Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας – γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments