Αθλητισμός

Υπόκλιση Μπογκντάνοβιτς σε Νέντοβιτς

Υπόκλιση Μπογκντάνοβιτς σε Νέντοβιτς
Ο άσος των Χοκς αποθέωσε τον συμπατριώτη του για την σπουδαία εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι. Ο έμπειρος αθλητής τελείωσε το ματς με 39 πόντους και έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνον. Βέβαια τα κατορθώματα του πάικτη του Παναθηναϊκού πέρασαν και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εντυπωσιάστηκε από τα κατορθώματα του συμπατριώτη του και τον αποθέωσε στο Twitter. «Νέντοβιτς, 39 πόντους από τον πάγκο. Ωραία ζωή, Νέντα», έγραψε ο Σέρβος γκαρντ των Χοκς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ON FIRE στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Menora Mivtachim Arena κι ολοκλήρωσε στους 39 πόντους με 7/9 δίποντα, 7/13 τρίποντα και 4/5 ελεύθερες βολές σε 29:34. Πρόκειται για την

  • Τέταρτη κορυφαία επίδοση στην ιστορία της Ευρωλίγκας
  • Δεύτερη κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση

Νέντοβιτς: «Από ένα σημείο και μετά το καλάθι φαινόταν μεγάλο»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός, βάσει των εμφανίσεων που έχει κάνει, δικαιούται περισσότερες νίκες στην Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε ιστοσελίδα του Ισραήλ. «Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από το πώς έπαιξα αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το πώς παίζει η ομάδα και το αν κερδίζει. Σε αυτό το παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν περισσότερες νίκες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ενόψει τη συνέχειας», ανέφερε ο Νέντοβιτς και συνέχισε:

«Κάθε φορά που παίζω σε αυτό το γήπεδο νιώθω πολύ καλά. Εδώ είναι ναός του μπάσκετ. Το έλεγα και στη σύζυγό μου ότι πάντα παίζω καλά εδώ. Άφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα αν και δεν ξεκίνησα το ίδιο δυνατά στο ματς. Όμως όταν ευστοχείς σε ένα-δυο δύσκολα σουτ, τότε το καλάθι μοιάζει πιο μεγάλο και ευστοχείς ακόμα και με τον αντίπαλο πάνω σου. Ελπίζω να το επαναλάβω αλλά θα είναι δύσκολο».

Τέλος, ο άσος του τριφυλλιού επεσήμανε το σημείο που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του είναι η άμυνα… «Πρέπει να παίζουμε 35 λεπτά δυνατά στην άμυνα και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι η Μακάμπι. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει το παιχνίδι. Μπορεί να είσαι πίσω με δύο πόντους, αλλά σε ένα λεπτό να βρεθείς στο -15. Πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να παλεύουμε», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments