Διεθνή

Εξαφάνιση γυναίκας Κύπρος: Αγγλίδα είχε εξαφανιστεί για 30 χρόνια μετά από τροχαίο – Πού εντοπίστηκε

Εξαφάνιση γυναίκας Κύπρος: Αγγλίδα είχε εξαφανιστεί για 30 χρόνια μετά από τροχαίο – Πού εντοπίστηκε
Εξαφάνιση γυναίκας Κύπρος: Μια απίστευτη ιστορία, που θυμίζει ταινία, έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες του 2020.

Μια ιστορία που θυμίζει ταινία ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες του 2020. Την ανέδειξαν μια σειρά από βρετανικά ΜΜΕ, ενώ με το θέμα ασχολήθηκε και ο Τύπος στην Κύπρο. Πρωταγωνίστρια σε αυτή την υπόθεση είναι η Βρετανίδα Lee-Tracey Miley που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 30 ολόκληρα χρόνια, ενώ βρισκόταν στην Κύπρο μετά από τροχαίο που της συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία του Dorset και την εφημερίδα Mirror, η Miley, η οποία σήμερα είναι 54 χρόνων, είχε εξαφανιστεί πριν 30 χρόνια, όταν έφυγε από το Bournemouth για να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο. Όπως αναφέρει το sigmalive.com, μετά από αποτυχημένες και χρονοβόρες προσπάθειες να την εντοπίσουν, ο γιος της δήλωσε την εξαφάνισή της τελικά το 2019 στην αστυνομία του Dorset.

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Από τα στοιχεία προέκυψε ότι η Miley είχε πάει στο Λονδίνο το 2003. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι το 2004 είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ και έκτοτε ζούσε στην εκεί.

Εντοπίστηκε στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών – Είχε πάθει αμνησία

Μετά από σχετικό αίτημα, οι Αρχές των ΗΠΑ την εντόπισαν τελικά στην Αριζόνα, και από τις ερωτήσεις που της υπέβαλαν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετά από έρευνες έμαθαν ότι όταν έφυγε από το Bournemouth το 1991, πήγε για διακοπές στην Αίγυπτο. Μετά  έφτασε στην Κύπρο, όπου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς να θυμάται τίποτα από όσα έζησε έπειτα από την περιπέτειά της.

Αφού συνήλθε, αρχικά πήγε στη Βρετανία, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ. Η ίδια ισχυρίστηκε πάντως ότι προσπάθησε να εντοπίσει την οικογένειά της χωρίς επιτυχία, αφού οι δικοί της από το 1991 είχαν μετακομίσει πολλές φορές.

Ο γιος της, αφού ευχαρίστησε την Αστυνομία για τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή της, ανέφερε ότι είχε πάει ακόμα και σε σχετική εκπομπή για να εντοπίσει τη μητέρα του, χωρίς επιτυχία.  Μετά τον εντοπισμό της 54χρονης πλέον η οικογένεια βρίσκεται σε τακτική επαφή μαζί της, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments