Lifestyle

Κώστας Μακεδόνας – Αντώνης Ρέμος: Υποδέχτηκαν το 2021 με διαχρονικές επιτυχίες

Κώστας Μακεδόνας – Αντώνης Ρέμος: Υποδέχτηκαν το 2021 με διαχρονικές επιτυχίες
Κώστας Μακεδόνας - Αντώνης Ρέμος: Από την συχνότητα του MEGA και παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκαν τον νέο χρόνο με αέρα του ΄90.

Το εορταστικό πρόγραμμα του MEGA είχε κάτι από τον αέρα των 90s. Με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρέμο και τον Κώστα Μακεδόνα και παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά το MEGA επιχείρησε να αναβιώσει τις υπέρλαμπρες στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ακόμα κι αν έλειψαν οι χοροί λόγω πανδημίας και οι καλεσμένοι ήταν αναγκαστικά λιγότεροι, η βραδιά θύμισε στους τηλεθεατές μεγάλες επιτυχίες.

Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν δικές τους επιτυχίες αλλά και πολύ γνωστά  κομμάτια συναδέλφων τους, διαχρονικά, τα οποία αγάπησε φανατικά το μουσικό κοινό. Τι να πει κανείς για τραγούδια του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη όπως το «Πάρε τα χνάρια» και φυσικά το «Πουκάμισο».

Στη συνέχεια οι αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν δύο επιτυχίες του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. «Ο λαός τραγούδι θέλει» και ο «Σαλονικιός». Από την… εξίσωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιτυχίες του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση, όπως το «Με ένα παράπονο» αλλά και το τραγούδι «Της ξενιτιάς» γνωστό και ως «Φεγγάρι μάγια μου’ κανες».

Το Μεγάλο Κανάλι έκανε μουσικό ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments