Αθλητισμός

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Θετική η πρώτη εντύπωση των Πειραιωτών για τον 22χρονο

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Θετική η πρώτη εντύπωση των Πειραιωτών για τον 22χρονο
Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Ο Μολδαβός είναι έτοιμος να ριχτεί στη "μάχη" με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το πρώτο ντέρμπι του 2021, αφού σήμερα το απόγευμα (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσουν την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμοι να παλέψουν για το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 22χρονος ήταν το νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση που έγινε χθες στο Ρέντη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportime.gr ο Μολδαβός παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Μαρτίνς και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ πέρασε και από την αίθουσα αναλύσεων. Μάλιστα, έβγαλε όλο το πρόγραμμα κανονικά και φαίνεται πως είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει, αφού ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα ματς της Πάσος Φερέιρα. Στις 27 Δεκεμβρίου έπαιξε σε όλο το 90λεπτο στο εκτός έδρας ματς με την Φαρένσε, που έληξε ισόπαλο 1-1 και τρεις ημέρες αργότερα μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο νεαρός ήταν εξαιρετικός και στις εργομετρικές εξετάσεις. Στην προπόνηση έδειξε την ταχύτητα του και την τεχνική του κατάρτιση. Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις ασκήσεις που έγιναν και στο μίνι δίτερμα δείχνοντας έτοιμος να πατήσει το χορτάρι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Μολδαβό αριστερό μπακ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει ότι ο Ρέαμπτσιουκ θα βοηθήσει την ομάδα στο πρόγραμμα «Γολγοθάς» που την περιμένει, καθώς από 03/01/2021 έως 01/03/2021, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει 17 αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Ακριβώς ένα παιχνίδι ανά 3 ημέρες σε αυτές τις 58 ημέρες. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments