Αθλητισμός

Σπύρος Ρισβάνης Ατρόμητος: Ελεύθερος από τους Περιστεριώτες – Υπογράφει στην Ανόρθωση

Σπύρος Ρισβάνης Ατρόμητος: Ελεύθερος από τους Περιστεριώτες – Υπογράφει στην Ανόρθωση
Σπύρος Ρισβάνης Ατρόμητος: Μόνιμος κάτοικος Κύπρου θα γίνει ο υψηλόσωμος αμυντικός.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Ρισβάνης αφού, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα φοράει από εδώ και πέρα τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Έλληνας αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ο οποίος εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Ρισβάνη. Ο Σπύρος ήρθε στην ομάδα μας τη σεζόν 2017-18 και πραγματοποίησε συνολικά μέχρι και σήμερα 107 συμμετοχές σε Super league, κύπελλο Ελλάδα και Europa League πετυχαίνοντας συνολικά 4 γκολ.

Σε αρκετά παιχνίδια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ με τον Ατρόμητο έκανε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Όλη η οικογένεια του Ατρομήτου θα ήθελε να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον του και τη συνέχεια της καριέρας του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σπύρος Ρισβάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρομήτου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας, τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όπως και τον κόσμο που μας στήριζε στα δύσκολα και στα εύκολα. Είχαμε πολλές όμορφες και λιγότερες άσχημες στιγμές και θα ήθελα να ευχηθώ στον Ατρόμητο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν”».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ρισβάνη με τον Ατρομήτο κανονικά έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης, να θυμίσουμε ότι το όνομα του Σπύρου Ρισβάνη απουσίαζε από την τελευταία αποστολή του Ατρόμητου που είχε ανακοινώσει ο Νταμίρ Κάναντι για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (ήττα με 1-0).

Είναι προφανές ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για το πώς θα αποχωρήσει ο κεντρικός αμυντικός που έχει πρόταση από την Ανόρθωση.

Ο Σπύρος Ρισβάνης είναι 27 ετών, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε έπειτα στον Πανιώνιο, τόσο ως δανεικός όσο και ως ελεύθερος, μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για τρία χρόνια στον Ατρόμητο (αρχικά ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους»). Έχει στο ενεργητικό του μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments