Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Τί τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ιωάννα Μαλέσκου: Τί τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Ιωάννα Μαλέσκου: Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρώ. Πως ξεκίνησαν όλα.

Σαν βόμβα έπεσε το νέο στο διαδίκτυο. Τις τελευταίες ώρες οι φήμες θέλουν την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ή τουλάχιστον να έχει αναπτυχθεί κάποιο φλερτ ανάμεσά τους. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από το πρωτοχρονιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που οι δυο τους αντάλλαξαν εκτός από ματιές και συζητήσεις και αριθμούς τηλεφώνων.

Η παρουσιάστρια του «Love It» μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της, με την κάμερα να πιάνει συχνά τον τραγουδιστή να την κοιτάει, αλλά και εκείνη να ρίχνει ματιές πάνω του.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος στην «Φωλιά των Κούκου», είπε την άποψή του και όσα είδε εκείνη τη βραδιά. «Εγώ αυτό που είδα είναι ότι τα παιδιά δεν γνωρίζονταν από πριν. Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής. Πάντως είναι κουκλάκια ζωγραφιστά ταιριάζουν πολύ», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

 

Από την άλλη, τις τελευταίες ώρες η Soula Glamorous, μία δαιμόνια περσόνα στο Instagram με χιλιάδες ακόλουθους που πολλές φορές βγάζει αλήθειες στο χώρο της showbiz, δημοσίευσέ εικόνες που αναφέρουν πως έκανε ο ένας τον άλλον follow στο Instagram. Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments