Lifestyle

Survivor 4: Υπάρχει έρωτας στην ομάδα των Διάσημων – Τους κάνανε τσακωτούς

Survivor 4: Υπάρχει έρωτας στην ομάδα των Διάσημων – Τους κάνανε τσακωτούς
Survivor 4: Tην αποκάλυψη έκανε ο παίκτης από την ομάδα των Διάσημων, ο Τριαντάφυλλος την ώρα που καθόντουσαν στην παραλία.

Ούτε δύο εβδομάδες δεν έχουμε κλείσει από την ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ και ήδη τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο αγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων, ο Τριαντάφυλλος την ώρα που καθόντουσαν στην παραλία. Πρόκειται για δύο παίκτες που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, τους οποίους «τσάκωσε» η κάμερα να είναι ξαπλωμένοι δίπλα δίπλα και να έχουν τρυφερές στιγμές όντας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, άρχισε να τους πειράζει λέγοντας ότι σύντομα θα γίνει και ο γάμος τους.

«Παιδιά, το καλοκαίρι έχουμε γάμο», τόνισε με χιουμοριστική διάθεση στους συμπαίκτες τους με την Αγγελική Λάμπρη, η οποία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε, να τον ρωτάει ποιοι θα παντρευτούν. «Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής συμπληρώνοντας ότι «όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους στο Survivor 4 τούς ευχήθηκαν «με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες. Στο τέλος, ο Αλέξης Παππάς είπε ότι θα πάρει τις βέρες από τον συμπαίκτη τους, που προσφέρθηκε να τις φτιάξει, με τους ίδιους, την Ελευθερία Ελευθερίου δηλαδή και τον Αλέξη Παππά, να μην κρύβουν το φλερτ που υπάρχει μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments