Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 08/01 – Η Μάγδα είναι έγκυος

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 08/01 – Η Μάγδα είναι έγκυος
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Δημήτρης δυσανασχετεί από την επανεμφάνιση της Αποστολίας στο σπίτι και σκέφτεται να μετακομίσει.

Η Κατερίνα πιέζει να μεταφερθεί η Βίκυ σε άλλο κελί γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα σπάσει τη σιωπή της και θα της αποκαλύψει ονόματα του κυκλώματος. Η Νόνα χαρίζει στον Φρίξο ένα δαχτυλίδι, για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στην ανεύρεση των κοσμημάτων. Την ίδια ώρα, ο Φρίξος νιώθει να πιέζεται από την σταδιακή κατάληψη χώρου που κάνει η Έλλη στο σπίτι του. Ο Δημήτρης δυσανασχετεί από την επανεμφάνιση της Αποστολίας στο σπίτι και σκέφτεται να μετακομίσει.

Η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Ο Μανούσος πολιορκεί την Αποστολία κι ο Άκης δυσανασχετεί. Ο Οδυσσέας με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο κι ο Οδυσσέας προχωράει σε μια νέα σειρά εξετάσεων. Όμως αυτή τη φορά τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments