Αθλητισμός

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πρώην παίκτης της Super League

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πρώην παίκτης της Super League
Τραγική είδηση έρχεται από τη Γαλλία για πρώην παίκτη σε ελληνική ομάδα.

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού, ο Κονγκολέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στο παρελθόν και στον ΠΑΣ Γιάννινα, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, προδομένος από την καρδιά του την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.

Πρόκειται για εξτρέμ που είχε περάσει τη σεζόν 2016 με 2017 στην Ελλάδα και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε σκοράρει 3 φορές σε 22 παιχνίδια στη Super League εκείνης της περιόδου.

Η τραγική είδηση έρχεται από τη Γαλλία, όπου ο νεαρός Κρίστοφερ Μαμπουλού άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε συνοικία του Μονφερμέιγ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καρδιά του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή δεν άντεξε και πέθανε στο προάστιο του Παρισίου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Το «who is who» του Κρίστοφερ Μαμπουλού

Το 2010, ο Κρίστοφερ Μαμπουλού ήταν ένας νέος είκοσι ετών που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Γεννημένος στο Παρίσι από Κονγκολέζους γονείς, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Μοντφερμέ πριν ενταχθεί στην Σατορού.

Εκεί, τη σεζόν 2009 με 2010 πήρε τις πρώτες επαγγελματικές του συμμετοχές και έκανε ντεμπούτο στο ματς με τη Λαβάλ. Ο νεαρός Αφρικανός κατάφερνε σιγά σιγά να καθιερωθεί στην ομάδα του και την επόμενη σεζόν έπαιξε σε 16 παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα, και το πρώτο του γκολ.

Την επόμενη χρονιά, το 2011, έπαιξε ένα λεπτό κόντρα στη Ρεμς, ομάδα κόντρα στην οποία είχε σκοράρει εκείνο το παρθενικό του γκολ. Μερικά 24ωρα αργότερα όμως, σε μια προπόνηση της ομάδας του, ο νεαρός κατέρρευσε. Άλλα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για ένα λιποθυμικό επεισόδιο και άλλα έγραφαν για έμφραγμα ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, μέχρι το τέλος της σεζόν δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι.

Το ιατρικό επιτελείο της γαλλικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο γιατί δεν του επιτρεπόταν. «Ένιωσα να μου κόβεται η ανάσα. Εξαφανίστηκα από όλους και γύρισα στο σπίτι της οικογένειάς μου στο Παρίσι», σχολίασε ο ίδιος ο οποίος επέλεξε να… εξαφανισθεί για δύο χρόνια, αν και αργότερα ξεκίνησε δειλά δειλά να προπονείται ξανά καθώς δεν μπορούσε να εγκαταλείψει το όνειρό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments