Lifestyle

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο έρωτας με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της και το φλερτ στον δρόμο

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο έρωτας με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της και το φλερτ στον δρόμο
Ευαγγελία Συριοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ευτυχισμένη και ισορροπημένη μέσα στη σχέση της με τον Στράτο.

Στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 εμφανίσθηκε η καλλονή ηθοποιός και μια εκ των πρωταγωνιστών της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου», Ευαγγελία Συριοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου.

Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί και προβάλλεται εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ενώ μίλησε και για τη σχέση της την οποία προσπαθεί- όσο μπορεί- να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και είναι μαζί παραπάνω από δέκα χρόνια.

Ευτυχισμένη και ισορροπημένη λοιπόν, μέσα στη σχέση της με τον Στράτο δήλωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου. «Έχουμε κλείσει 10 χρόνια σχέσης», αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The2NightShow».

Και συνέχισε λέγοντας το εξής: «Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι κείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Όλο αυτό που συνέβη μέχρι σήμερα μας έδεσε ακόμα περισσότερο».

Όσο για τα σχόλια που δέχεται στον δρόμο και αν τη φλερτάρουν απάντησε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει. «Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε καμαρωτή, αρχόντισσα, αριστοκράτισσα κι ο σύντροφός μου χαίρεται».

«Δεν υπήρξε ποτέ σκηνή μεταξύ μας. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», τόνισε.

Εξάλλου, ο αγαπημένος της Στράτος δεν ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές της στο «Έλα στη θέση μου». «Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω», φανέρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, έχω πει όμως ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά», προσέθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ταινία «Ευτυχία» και στην πορεία της επαγγελματικά.

Δείτε όλα όσα είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments