Θέσεις Εργασίας

Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για τρεις ειδικότητες

Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για τρεις ειδικότητες
Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Με το νέο διαγωνισμό ζητούνται υποψήφιοι τριών ειδικοτήτων των βαθμίδων (ΠΕ,ΔΕ).

Νέες προσλήψεις προωθεί ο Δήμος Αθηναίων και συγκεκριμένα για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ). Με το νέο διαγωνισμό ζητούνται υποψήφιοι τριών ειδικοτήτων των βαθμίδων (ΠΕ,ΔΕ).

Σημειώστε τις ειδικότητες:

  • ΠΕ Ιατρών
  • ΠΕ Νοσηλευτών
  • ΔΕ Οδηγών

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση- υπεύθυνη δήλωση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν στο e-mail [email protected] (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά) από 19/01/2021 ώρα 00:01 π.μ. ημέρα Τρίτη έως 21/01/2021 ημέρα Πέμπτη ώρα 23:59 μ.μ. Αιτήσεις μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα γίνονται δεκτές.

Αυτό θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αναφοράς αποστολής των, στο ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο(e-mail) Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και σύμφωνα με το “Ειδικό Παράρτημα”, ως αναπόσπαστο μέρος αυτής .

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημοσίων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
  • Ο απαιτούμενος ανά ειδικότητα, τίτλος σπουδών για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων

Βαθμολόγηση της εμπειρίας

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα, όπως αυτά αναγράφονται αναλυτικά στον Πίνακα Β, καθορίζεται με βάση την αποκτηθείσα εμπειρία αντίστοιχης ειδικότητας μετά την αποκτηθείσα άδεια άσκησης επαγγέλματος, άδεια οδήγησης. Συνολικά η εμεπιρία δίνει (7 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας και έως 60 μήνες).

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει κατάταξη των υποψηφίων ανά ειδικότητα σύμφωνα με τα απαραίτητα τυπικά προσόντα και βάσει του κριτηρίου της εμπειρίας αντίστοιχης ειδικότητας.Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων, στους πίνακες κατάταξης, για θέσεις που τυχόν υπολείπονται για τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ανά ειδικότητα, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί από τριμελή επιτροπή.

Πρόσληψη

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και έως 05/07/2021.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments