Διεθνή

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης – Τρεις νεκροί, πολλοί τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης – Τρεις νεκροί, πολλοί τραυματίες
Έκρηξη Μαδρίτη: Οι τρεις πάνω όροφοι του κτιρίου έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, όπως φαίνεται από τις εκόνες, ενώ δεν είναι ακριβή μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαρροή αερίου.

Τρεις νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Μαδρίτης, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των τραυματιών.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν διαρροή αερίου, όπως, άλλωστε μετέδωσαν και τοπικά μέσα νωρίτερα, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο έχουν αναρτηθεί στα social media, αποτυπώνοντας τεράστιες καταστροφές σε τουλάχιστον ένα κτήριο, που, σύμφωνα με την TVE, βρίσκεται κοντά σε οίκο φροντίδας ηλικιωμένων.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών έφθασαν γρήγορα στον τόπο της καταστροφής και άρχισαν να εκκενώνουν τον οίκο ευγηρίας, ενώ η αστυνομία απέκλειε την περιοχή. Ο δήμαρχος της Μαδρίτης διευκρίνισε ότι κανείς από τους φιλοξενούμενους στον οίκο ευγηρίας δεν τραυματίσθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments