Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Spoiler ότι αποχωρεί από το survivor

Έλενα Κρεμλίδου: Spoiler ότι αποχωρεί από το survivor
Έλενα Κρεμλίδου: Πρόκειται για αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.

Όλοι το λένε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς αλλάζουν πολλά όσο τα επεισόδια συνεχίζονται. Μια από τις πιο πρόσφατες αλλαγές είναι εκείνη της τροποποίησης των μελών των ομάδων καθώς πλέον δεν υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά Κόκκινοι και Μπλε.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ πριν μπει, ήταν η Έλενα Κρεμλίδου η οποία από την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και τώρα είναι στην ομάδα των Μπλε. Όμως, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν πως από φαβορί, καταλήγει να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα να επιστρέφει Ελλάδα.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν ταλαιπωρηθεί από τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν στην περιοχή, η οποία πλήττεται συχνά πυκνά από μουσώνες, υγρασία και καταρρακτώδεις βροχές. Στους Διάσημους αισθητή την παρουσία της είχε κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο, το νεαρό μοντέλο που υπήρξε μια από τις δύο νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star, στον δεύτερο κύκλο του GNTM.

Από την άλλη μεριά, μέχρι και λίγο πριν το «σπάσιμο» υπήρχε ένταση μεταξύ της Έλενας και της Μαριαλένας με τη Σοφία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο υποομάδες στην παραλία των Μαχητών, μια με έξι άτομα και μια με τέσσερα. Και πέρα από τους τσακωμούς, ένας ακόμα λόγος που το Survivor κάνει θραύση φέτος είναι οι συνεχείς ανατροπές. Ομάδες αλλάζουν, παίκτες που κανείς δεν περίμενε φεύγουν και εκείνοι που θεωρούνταν οι πιο αδύναμοι βγαίνουν ξαφνικά οι δημοφιλέστεροι.

Τώρα υπάρχει ένα σενάριο που μιλάει για μέλος της μπλε ομάδας με φανατικό κοινό, που ήταν στην πεντάδα των φαβορί του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έφυγε επειδή το ψήφισαν οι συμπαίκτες του, αλλά επειδή το αποφάσισε το ίδιο. Δηλαδή πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Και παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό της Έλενας Κρεμλίδου. Και οι ανατροπές συνεχίζονται καθώς σύμφωνα με το συγκεκριμένο spoiler η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί και τη θέση της παίρνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι και θα το μάθουμε επίσημα σε λίγες ημέρες.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments