Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Ζοάο Βίκτορ και Γκροσίτσκι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Ζοάο Βίκτορ και Γκροσίτσκι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Το θέμα είναι ποιος τελικά θα αποκτηθεί.

Ο Ζοάο Βίκτορ φέρεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ, ενώ συνεχίζει να «παίζει» και το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι. Ωστόσο, και οι δύο φέρεται πως είναι διοικητικές προτάσεις και όχι προπονητικές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη SPORTIME, αμφότερες τέθηκαν στα υπόψιν του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήδη έχει ξεκαθαρίσει επιθυμίες και προτεραιότητα. Το θέμα είναι, αναφορικά με το ποιος τελικά θα αποκτηθεί. Και αν δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη η προσθήκη εξτρέμ, έχει να κάνει με το deal, το καλύτερο, και πιο οικονομικό και πιο συμφέρον, που μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Πάντως, με απόλυτη μυστικότητα κινούνται στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για αυτό να σημειωθεί πως οι όποιες πληροφορίες προκύπτουν από το εξωτερικό, όπου υπάρχουν δημοσιεύματα σε Γερμανία και Πολωνία για τους Ζοάο Βίκτορ και Καμίλ Γκροσίτσκι που φαίνεται πως απασχολούν τους Πειραιώτες για τη θέση του εξτρέμ.

Στο λιμάνι λοιπόν, συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με κύριο στόχο την απόκτηση ενός εξτρέμ ενώ «τσεκάρονται» και δεξιά μπακ. Σύμφωνα με πολωνικά και γερμανικά δημοσιεύματα, Ζοάο Βίκτορ και Καμίλ Γκροσίτσκι φαίνεται πως απασχολούν τους Πειραιώτες για τη θέση του εξτρέμ, με τον Βραζιλιάνο άσο της Βόλφσμπουργκ να έχει το προβάδισμα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά το προφίλ του ταιριάζει περισσότερο στο στιλ παιχνιδιού του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, σε αγωνιστικό επίπεδο πάντα, φαίνεται πως έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 19.30. Ο Ζοάο Βίκτορ φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν επίσης η Κορίνθιανς και η Γκρέμιο από την πατρίδα του.

Εκείνος, βέβαια, αν αποχωρήσει από την Βόλφσμπουργκ θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη και αν τα καταφέρει, να παίξει στο Europa League. Όσο αφορά στον Γκροσίτσκι, φαίνεται πως είναι πιο πίσω, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και άλλον παίκτη στη λίστα τους. Άρα αυτό σημαίνει πως μπορεί πολύ εύκολα να υπάρξει ανατροπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments