Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Η Ελισάβετ συναντά τη Μάγδα και τον Αιμίλιο

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Η Ελισάβετ συναντά τη Μάγδα και τον Αιμίλιο
8 Λέξεις επεισόδια: Η Ελισάβετ συναντά τυχαία τη Μάγδα στο γραφείο του Αιμίλιου και η απόφασή της να της πει συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της καταλήγει σε μια αντίδραση που κανένας δεν την περιμένει.

Ο Έκτορας μαθαίνει από τον Κλήμη όλη τη διαδρομή του χρήματος που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πολιτικού Τάσου Γεωργέα και όλα πια δείχνουν την πιθανή σύνδεσή του με την εγκληματική οργάνωση. Ο Έκτορας ενημερώνει την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να βάλει τον ύποπτο πολιτικό σε στενή παρακολούθηση, προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο μεταξύ, ο Άκης και η Αποστολία στην Κύπρο ρίχνουν έναν μεγάλο καβγά με αφορμή την επιμονή του Άκη να της ψωνίζει όλο και περισσότερα δώρα, πράγμα που η Αποστολία το παρεξηγεί και το θεωρεί άκρως μειωτικό για την αξιοπρέπειά της. Ο Μιχαήλ κάνει μια κουβέντα στον Οδυσσέα για το χειρουργείο, αλλά μάταια, καθώς ο Οδυσσέας φαίνεται αποφασισμένος για το τι θα κάνει από δω και πέρα στη ζωή του.

Η Ιφιγένεια προσπαθεί με τρόπο να μιλήσει στην Έλλη για την παρεξήγηση του γάμου, αλλά τα πράγματα μπλέκονται χειρότερα. Η Ελισάβετ συναντά τυχαία τη Μάγδα στο γραφείο του Αιμίλιου και η απόφασή της να της πει συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της καταλήγει σε μια αντίδραση που κανένας δεν την περιμένει.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments