Τεχνολογία

HONOR: Παρουσίασε τη νέα της στρατηγική προσηλωμένη στην καινοτομία και την ανάπτυξη

HONOR: Παρουσίασε τη νέα της στρατηγική προσηλωμένη στην καινοτομία και την ανάπτυξη
HONOR: H εταιρία φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας.

Τη νέα της στρατηγική παρουσίασε σε διεθνές επίπεδο η HΟΝΟR. Στο πλαίσιο αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος της ανεξάρτητης πλέον εταιρίας, George Zhao, σημείωσε ότι η HONOR παραμένει προσηλωμένη στην καινοτομία και την έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Όπως είπε, “το εργατικό της δυναμικό αποτελείται από σχεδόν 8.000 ανθρώπους, με αρμοδιότητες που καλύπτουν τη διαδικασία παραγωγής και διανομής από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ ποσοστό μεγαλύτερο του 50% εργάζεται για το R&D”.

“Η HONOR, με 3.000 κέντρα εξυπηρέτησης και 43 τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης (call center) σε 82 χώρες. διαθέτει επίσης πέντε μεγάλα κέντρα έρευνας και καινοτομίας και περισσότερα από 100 εργαστήρια καινοτομίας ανά τον κόσμο”, πρόσθεσε. Όπως ανέφερε ο CEO, με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως, η εταιρία έχει την ευελιξία και την ανεξαρτησία να διαλέξει τις καλύτερες λύσεις για την παγκόσμια γραμμή παραγωγής της.

Σε αυτή τη λογική, έχει ήδη επιβεβαιώσει συνεργασίες με προμηθευτές που πρωταγωνιστούν στον τομέα τους, όπως η AMD, η Intel, η MediaTek, η Micron Technology, η Microsoft, η Qualcomm, η Samsung, η SK Hynix και η Sony. Κάθε προϊόν της περνάει αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του και λαμβάνονται παγκόσμιες πιστοποιήσεις προτού βγουν στην αγορά.

O CEO ανακοίνωσε επίσης μία σειρά νέων προϊόντων για το 2021, συμπεριλαμβανομένου και του HONOR ONOR View40, επισημαίνοντας γενικότερα ότι η εταιρία φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2020, η Huawei ανακοίνωσε την πώληση της HONOR, η οποία αποτελούσε το έτερο εμπορικό σήμα που προωθούσε ο κινεζικός «κολοσσός». O αγοραστής είναι μία κοινοπραξία με την επωνυμία Shenzhen Zhixin New Information Technology, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 30 μικρές εταιρείες τεχνολογίας που εδρεύουν στην περιοχή του Σεντζέν -όπου και τα κεντρικά γραφεία της Huawei- με την τοπική κυβέρνηση να εμπλέκεται στο σχήμα. Το τίμημα δεν έχει ανακοινωθεί αλλά δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 100 δισ. γουόν (περίπου 15,2 δισ. δολάρια).

Η HONOR είχε εμφανιστεί ως brand το 2013 και απέκτησε μεγαλύτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια απευθυνόμενη σε ένα πιο νεανικό κοινό και αποσπώντας αρκετά καλά μερίδια αγοράς τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Αρχικά, η γκάμα των προϊόντων της περιελάμβανε μόνο smartphones αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε κατηγορίες όπως οι φορητοί υπολογιστές, τα wearables και άλλα αξεσουάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments