Lifestyle

Ολυμπία Χοψονίδου: Τι απαντά στα σχόλια για την παρουσία της αδελφής της στο Survivor

Ολυμπία Χοψονίδου: Τι απαντά στα σχόλια για την παρουσία της αδελφής της στο Survivor
Ολυμπία Χοψονίδου: Όπως ήταν φυσικό, την ώρα προβολής του επεισοδίου τα social media πήραν «φωτιά» και οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν όσα είδαν.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί το νέο μέλος της Μπλε ομάδας στο Survivor και λόγω του ότι είναι η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, δέχεται ήδη κάποια σχόλια για την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της και να δείξει τις ικανότητές της στα αγωνίσματα. Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η Βαλέρια Χοψονίδου δεν αγωνίστηκε καθόλου, λόγω ωτίτιδας. Και όπως ήταν φυσικό, την ώρα προβολής του επεισοδίου τα social media πήραν «φωτιά» και οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν όσα είδαν.

Αναμεσά τους και ο γνωστός ΥouΤuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος σχολίασε τη Βαλέρια Χοψονίδου, παρομοιάζοντάς την με τον… Έλληνα φαντάρο κατηγορίας Ι4. Έτσι, η αδελφή της, Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε στο σχόλιό του με επίσης χιουμοριστική διάθεση. Η πρώην Σταρ Ελλάς λοιπόν, κοινοποίησε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη στα social media και έγραψε με χιούμορ: «Η Βαλέρια Χοψονίδου πήγε να κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο. Ηλιοθεραπεία, χυμός καρύδας κτλ».

Ποια είναι η Βαλέρια Χοψονίδου;

Είναι 32 ετών και athletic fashion designer. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μια επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning.

Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. Αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο με ένα και μόνο σύνθημα: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments