Lifestyle

Survivor spoiler 29 1: Άνω κάτω οι Κόκκινοι – Ποια ομάδα θα κερδίσει

Survivor spoiler 29 1: Άνω κάτω οι Κόκκινοι – Ποια ομάδα θα κερδίσει
Survivor spoiler 29 1: Γιώργος Κοψιδάς και Περικλής Κονδυλάτος έχουν έντονη κόντρα ενώ υπάρξει κακό κλίμα και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Ανθής Σαλαγκούδη.

Άνω κάτω φαίνεται πως είναι η Κόκκινη ομάδα με τις εντάσεις, τις ανατροπές και τους τσακωμούς να διαταράσσουν την ατμόσφαιρα στην παραλία τους, την ώρα που η Μπλε δεν αφήνει καμία νίκη με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να χάνει διαρκώς, έστω και για μικρή διαφορά.

Έντονη κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κοψιδά και του Περικλή Κονδυλάτου

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί είναι το γεγονός πως νέες «βολές» δέχτηκε ο Γιώργος Κοψίδας από τον Περικλή Κονδυλάτο στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων τον αποκάλεσε «προβλέψιμο», προσθέτοντας πως δεν του αξίζει καν μια καλημέρα ή μια καληνύχτα. Επιπλέον, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία και όχι κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση».

Και συμπλήρωσε το εξής: «Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος για αυτόν, αλλά έλεγα πως θα το θέσει τώρα. Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου».

Σε σύγκρουση και η Ανθή Σαλαγκούδη με τον Τριαντάφυλλο

Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον συμπαίκτη του, με τον Περικλή να γίνεται έξαλλος μαζί του για ακόμα μια φορά, κάνοντας νύξη για το επίπεδό του. Επίσης, κόντρα υπάρχει μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Ανθής Σαλαγκούδη μιας και «αρπάχτηκαν» μεταξύ τους σχετικά με τις ψήφους και τη συμβίωση στην καλύβα.

Ο τραγουδιστής θέλησε να αναλύσει στους συμπαίκτες του για τη στατιστική των παικτών, με τη δημοσιογράφο να αντιδρά και τον καβγά να ξεκινά χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη», λέγοντας πως όταν βρέθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια, ο Τριαντάφυλλος την πλησίασε και της υποσχέθηκε, ότι δεν θα την ψήφιζε ξανά.

Μεγάλη συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor αναδείχθηκε η μπλε και έτσι τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να διαβάσουν γράμματα από τους φίλους τους. Μετά από ένα μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, η ανάγκη να μάθουν νέα από αγαπημένα τους πρόσωπα είναι μεγάλη.

Για αυτό και οι παίκτες ανυπομονούσαν για εκείνη τη στιγμή. Όλη η ομάδα κάθισε στον καναπέ και ένας – ένας διάβαζε τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων. Η συγκίνηση και τα δάκρυα χαράς έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς η μπλε ομάδα «λύγισε».

Ακολουθεί το trailer για το επεισόδιο που προηγήθηκε, δηλαδή της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου:

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Με σκορ 10-9, οι Κόκκινοι έχασαν για πολύ λίγο και αυτό δείχνει πως πλησιάζουν τους Μπλε με αποτέλεσμα όλοι να αναμένουν την ανατροπή στο επόμενο αγώνισμα. Έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος και πλέον περιμένουμε να κερδίσουν. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και μπορεί τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν πως νικητές αναμένεται να είναι οι Μαχητές, αλλά πολύ πιθανό είναι να δούμε κάτι διαφορετικό. Για αυτό αναμένουμε μέχρι το επεισόδιο της Κυριακής.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments