Video

Μάκης Παπαδημητρίου: Γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και να δίνει συνεντεύξεις

Μάκης Παπαδημητρίου: Γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και να δίνει συνεντεύξεις
Μάκης Παπαδημητρίου: Ο εξαιρετικός ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» τον Μάκη Παπαδημητρίου, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Μega «Σχεδόν Ενήλικες», με τον ηθοποιό να εξηγεί- μεταξύ άλλων- γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και να δίνει συνεντεύξεις. «Τα έχω ξαναπεί όλα», δήλωσε στον γνωστό παρουσιαστή.

Έχει αναφέρει πως δεν μπορεί να μιλάει για τον εαυτό του. «Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο, σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Υπάρχουν κάποιοι που παραδέχονται ότι έχουν κάτι αρνητικό αλλά δεν το αλλάζουν».

«Με ενοχλεί η χαζομάρα, η βλακεία. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέφτονται και ότι δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μας έχουν κάνει να μην σκεφτόμαστε. Είμαστε επιρρεπείς στη λανθασμένη πληροφορία», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Η έλλειψη ελευθερίας της σύγχρονης εποχής είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί πολύ. Καταλήγεις να είσαι δέσμιος σε έναν σύστημα που λες ότι μπορείς να το κλείσεις και δεν μπορείς».

«Έχει αποδειχθεί ότι στα κοινωνικά δίκτυα δημιουργεί θλίψη στους νέους αν δεν πάρουν τα like που θέλουν», προσέθεσε ενώ για την ελληνική τηλεόραση είπε το εξής: «Με στεναχωρούν οι ειδήσεις. Δεν είναι ειδήσεις, είναι ένα show. Δεν θέλουν ανθρώπους να σκέφτονται. Στον βωμό του χρήματος έχουν χαθεί και τηλεοπτικές ωραίες παραγωγές».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη μεγάλη του… αγάπη, τις μηχανές. «Είμαι άρρωστος με τις μηχανές, έχω αλλάξει 18. Την πρώτη μου την πήρα στα 19 μου». Και να αναφέρουμε πως ο Μάκης Παπαδημητρίου έχει έναν γιο και δεν είναι κατά στο να καβαλήσει και ο ίδιος μία. «Οι γονείς μου δεν μου απαγόρευσαν ποτέ τίποτα. Ήμουν πολύ καλός μαθητής».

Τέλος, «είμαι 45 ετών, νομίζω ότι ενηλικιώθηκα στα 43. Όταν έγινα μπαμπάς δεν άλλαξα τη φιλοσοφία μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένος», τόνισε και μίλησε για το σίριαλ του MEGA και τον ρόλο του. «Δεν βρίσκω πολλά κοινά με τον Θωμά αλλά έχει ενδιαφέρον η ιστορία του γιατί ήταν πολύ ψηλά και καταλήγει να δουλεύει για έναν υπάλληλό του. Μου αρέσει το σενάριο που είναι γρήγορο, έξυπνο, έχει χιούμορ, μιλάει για το τώρα και έχει εξαιρετικούς συντελεστές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments