Ελλάδα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ανατριχιαστική η κατάθεσή της – Έγινε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ανατριχιαστική η κατάθεσή της – Έγινε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις δικαστικές αρχές όσα βίωσε για τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση της 21χρονης- πλέον- αθλήτριας της ιστιοπλοΐας η οποία προέβη σε καταγγελία αναφορικά με τον βιασμό της από τον προπονητή της πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν δηλαδή 11 χρονών.

Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις δικαστικές αρχές όσα βίωσε για τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της. Σύμφωνα με το dikastikoreportaz, κατέθεσε πως από τα εννιά της χρόνια, ο 38χρονος προπονητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος, την παρενοχλούσε λεκτικά. Της έλεγε μεταξύ άλλων: «Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «Τι ωραίο σώμα έχεις».

Έναν χρόνο αργότερα, όταν βρίσκονταν σε αποστολή στο Γαλαξίδι, σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής, ο προπονητής μπήκε στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Για πρώτη φορά, όπως κατέθεσε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, τη βίασε το 2011 και πάλι στο Γαλαξίδι. Η αθλήτρια κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και τη βίασε, ενώ την επόμενη ημέρα τη βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Η 21χρονη πλέον, κατέθεσε τις πιέσεις που δεχόταν από τον κατηγορούμενο, αλλά και τους εκβιασμούς του, προκειμένου να μην μιλήσει σε κανέναν. Μάλιστα, μια ημέρα αφότου κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου και έγινε γνωστό ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα, προσπαθώντας να την πείσει ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν ήταν έκνομα.

Να σημειωθεί πως τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος προπονητής μετά την πολύωρη απολογία του για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας. Τέσσερις ώρες μετά την απολογία που έδωσε ο κατηγορούμενος, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως ο 38χρονος πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση που κατήγγειλε το νεαρό θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος, που παρέδωσε και γραπτώς τις θέσεις του, επανέλαβε και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού όσα είχε ισχυριστεί σε δημόσιες δηλώσεις του, επιμένοντας πως αρνείται τον βιασμό και αναφέροντας πως είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη, όχι όταν εκείνη ήταν 11 χρονών αλλά αργότερα, ενώ τονίζει πως «υπήρχε συναίνεση» για όσα έγιναν σε βάρος της ανήλικης.

Ο 38χρονος φέρεται να είπε απολογούμενος, πως εξακολουθεί να αγαπά την αθλήτρια. «Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αποδεχόμενος την ποινική μεταχείριση που θα αντιμετώπιζε με το τέλος της διαδικασίας απολογίας, φέρεται να είπε: «Να με στείλετε στη φυλακή μα να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments