Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 02/02 – Η Εύα λέει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 02/02 – Η Εύα λέει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Σπύρος εξομολογείται στον Οδυσσέα πως έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει την Αλκμήνη, ενώ ο Φρίξος τους βλέπει να τρώνε μαζί στο σουβλατζίδικο.

Η Έλλη είναι έξαλλη με το τρακάρισμα κι ο Φρίξος δεσμεύεται να της πληρώσει τη ζημιά. Ο Οδυσσέας ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να συνεχίσει με τη θεραπεία στα μάτια του. Η Αποστολία ξεκαθαρίζει στον Άκη πως δεν τον τιμά να την κοροϊδεύει σε σχέση με τα ερωτικά του. Ο Αιμίλιος ζητάει από τον Σίμο να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί με την Ελισάβετ, αλλά εκείνος αρνείται. Η Σμαράγδα δέχεται την οικονομική ενίσχυση από τον Άκη προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντώνη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχει μόνο εκείνη το γενικό πρόσταγμα.

Ο Σπύρος εξομολογείται στον Οδυσσέα πως έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει την Αλκμήνη, ενώ ο Φρίξος τους βλέπει να τρώνε μαζί στο σουβλατζίδικο. Τον απειλεί ότι θα μιλήσει στην Ιφιγένεια, αλλά ο Σπύρος δεν του δίνει καμία σημασία. Η Εύα ζει δραματικές στιγμές καθώς λέει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της. Ο Έκτορας προχωράει με την έρευνα του κυκλώματος και θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments