Αθλητισμός

Λάρισα – ΠΑΟΚ: Με Καγκάβα κόντρα στην ΑΕΛ

Λάρισα – ΠΑΟΚ: Με Καγκάβα κόντρα στην ΑΕΛ
Λάρισα - ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να βάλει το νέο μεταγραφικό απόκτημα στο κλίμα της ομάδας.

Το 5-0 προ δύο εβδομάδων επί της ΑΕΛ δίνει τη δυνατότητα στον Πάμπλο Γκαρσία να δώσει ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας παράλληλα ρυθμό και στους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ενώ στην αμυντική τετράδα θα βρεθούν σίγουρα ο Μιχαηλίδης και ο Λύρατζης.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού θα πάρουν σίγουρα οι Νινούα και Κωνσταντέλιας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο στο στήθος ο Σίντζι Καγκάβα που δείχνει έτοιμος να παίξει στη Λάρισα.

Την αποστολή αποτελούν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ και Κούτσιας. Εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους από το ματς, έμειναν οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ινγκασον, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Αούγκουστο, αλλά και ο Αντόνιο Τσόλακ.

Αντόνιο Τσόλακ ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία τον έπεισε να μείνει – Θα περιμένει ευκαιρίες στη συνέχεια

Ο Κροάτης σεντερ φορ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να δώσει λύσεις στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε. Οι ευκαιρίες που πήρε ήταν λίγες και δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ περίμενε κάποια πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό, αλλά αυτή δεν ήρθε και ο παίκτης παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Live Sport αποκαλύπτει πως ο 27χρονος φορ είχε τις τελευταίες ημέρες αρκετές συζητήσεις με τον Πάμπλο Γκαρσία, στον οποίο είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και να διεκδικήσει μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, από τη μεριά του, απάντησε πως αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο στις επιλογές του έχουν ο Μίκαελ Κρμέντσικ και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως αν δει από εκείνον σχετική πρόοδο στις προπονήσεις, τότε δε θα διαστάσει να τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments