Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Θα φοράω την μπλε μπαντάνα μόνο στα αγωνίσματα

Ελευθερία Ελευθερίου: Θα φοράω την μπλε μπαντάνα μόνο στα αγωνίσματα
Ελευθερία Ελευθερίου: Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» έλαβαν μέρος στο δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη και η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τους συμπαίκτες της οδηγήθηκε στα άκρα.

Με τη λάσπη πάλεψαν οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» κατά το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τρίτη (02/02) στον ΣΚΑΪ και η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην ομάδα της. Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» έλαβαν μέρος στο δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τρίτη (02/02), στον ΣΚΑΪ, και η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τους συμπαίκτες της οδηγήθηκε στα άκρα.

Στην παραλία των «Κόκκινων» επήλθε ηρεμία μετά τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία και ο Τριαντάφυλλος είπε πως επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψή του για το ότι η Βαλέρια Χοψονίδου θα ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξαπέλυσε τα βέλη του στον Τζέιμς Καφετζή κάνοντας λόγο για «θέατρο» των «Μπλε» και τονίζοντας πως όλα ήταν προσχεδιασμένα έτσι ώστε ο διοργανωτής των boat parties να μην πάρει την ατομική ασυλία και ως εκ τούτου να αναγκαστεί να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Στο περιθώριο η Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την ατομική ασυλία στην ομάδα των «Μπλε» και, κατά τη συζήτηση που είχε με την Άννα-Μαρία Βέλλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σχολίασε τη συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υποστήριξε:

«Δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η Ελευθερία, να λέει πράγματα πίσω από την πλάτη του άλλου».

Η Άννα-Μαρία Βέλλη δήλωσε:

«Όταν, προχθές, έγινε το σκηνικό που με έβγαλε εκτός ματσαρισμάτων, προσπαθώντας ουσιαστικά να μειώσει την ικανότητά μου, από τη στιγμή που αισθάνθηκα ότι αδικούμαι, πήγα και της μίλησα στη μούρη της. […] Μου είπε ότι εμείς ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού και αγκαλίτσες και φιλάκια, αυτό μου το κάνει τόσο διπρόσωπο». Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθάρισε ότι η ψήφος της στην Άννα-Μαρία Βέλλη ήταν συνδυασμός κριτηρίων αγωνιστικότητας και συμβίωσης, καθώς η YouTuber -όπως ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια- δεν έχει τόσο καλή αντοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments