Lifestyle

Survivor 4: Κρεμλίδου και Ελευθερίου υποψήφιες για αποχώρηση

Survivor 4: Κρεμλίδου και Ελευθερίου υποψήφιες για αποχώρηση
Survivor 4: Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Γεμάτο από εντάσεις, διαμάχες και κλάματα ήταν το χθεσινό (2/2) επεισόδιο του Survivor. Οι μπλε έχασαν για δεύτερη ημέρα και κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά κάποιον από την ομάδα τους για αποχώρηση, γεγονός που έβγαλε στην επιφάνεια πολλά ζητήματα. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Οι κόκκινοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Εκτός από το ότι νίκησαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με σκορ 10-3, έφαγαν -ύστερα από ένα μήνα- μια λαχταριστή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, το διασκέδασαν και έδειξαν πιο ενωμένοι από ποτέ. Αντιθέτως, στους μπλε άρχισαν να φαίνονται οι διενέξεις και οι «κλίκες» της ομάδας.

Ο στίβος μάχης δεν ήταν το πιο δύσκολο σημείο του επεισοδίου, αλλά το συμβούλιο του νησιού, όπου οι πρώην Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τις επόμενες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Από την ψηφοφορία βγήκε προτεινόμενη η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, που έχει την ατομική ασυλία για αυτήν την εβδομάδα, «έδειξε» την Έλενα Κρεμλίδου που ξέσπασε τα κλάματα. Υπενθυμίζεται ότι η Βαλέρια Χοψονίδου συμπληρώνει την τριάδα προς αποχώρηση.

Την Ελευθερία Ελευθερίου ψήφισαν πέντε παίκτες και η τραγουδίστρια σχολίασε: «Γιώργο ήμουν 1000% σίγουρη. Με το που ήρθα στην ομάδα του Τζέιμς ήμουν διακριτική. Δεν πάω να χωθώ για να κερδίσω έδαφος. Δεν ήρθα να κάνω φίλους. Με ενοχλούν τα ψουψουρητά που γίνονται μπροστά μου. Και το ίδιο βιώνει και η Βαλέρια». Μάλιστα είπε ότι θα βγάλει τη μπλε μπαντάνα από πάνω της και πλέον θα τη φοράει μόνο όταν αγωνίζεται.

«Όταν μπήκα στην ομάδα ψιθύριζαν συνέχεια. Μπορεί να μη λέγανε για μένα. Τους είχα πει όμως ότι μ’ ενοχλεί», είπε με τη σειρά της η Βαλέρια Χοψονίδου. Ο Μπάρτζης επίσης, ισχυρίστηκε ότι η Μαριπόζα πήγε να κάνει μία υποομάδα στην ομάδα των μπλε με την Ελευθερία και τη Βαλέρια. Μαζί με το γεγονός ότι δεν τον συμπαθεί είπε ότι την ψηφίζει για αποχώρηση.

Στο άκουσμα του ονόματός της η Έλενα ξέσπασε σε αναφιλητά και σχολίασε:

«Δεν νιώθω καλά. Ευθύνομαι εν μέρει για τον τρόπο που ψήφισα. Θεώρησα πιο υγιές να ψηφίσω έτσι, αλλά ο τρόπος μου με έφερε σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αντί να πω δεν με νοιάζει, μ’ έριξε τόσο πολύ. Το σκέφτομαι από χθες και είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου. Συγγνώμη απλά νιώθω ότι ευθύνομαι που ο Νίκος έχει τόσο νεύρα μαζί μου. Δεν έκανα κάτι με κακές προθέσεις. Ούτε θέλω να αυτομαστιγώνομαι. Απλά δεν περίμενα να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου. Περίμενα να το συζητήσουμε μετά. Συγγνώμη Νίκο και Κρις». Νωρίτερα ο Χρήστος είχε πει στη Μαριπόζα: «Δεν με έδωσαν οι καινούργιοι και με έδωσες εσύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments