Ελλάδα

Ναταλία Τσαλίκη: Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα – Έπρεπε να γίνει

Ναταλία Τσαλίκη: Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα – Έπρεπε να γίνει
Ναταλία Τσαλίκη: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν κλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη «φλΕΡΤ» ήταν η Ναταλία Τσαλίκη η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο και σχολίασε τα όσα ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες για το ελληνικό θέατρο μετά τη «βροχή» καταγγελιών για παρενοχλήσεις και σωματική και ψυχολογική βία.

Πιο συγκεκριμένα, θέση της για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα πήρε η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «φλΕΡΤ», το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ό,τι σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Τσαλίκη, «οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά για αυτό που τους περιμένει. Ότι δεν θα βγουν και θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού, το θέσφατο. Ότι πει δηλαδή ο σκηνοθέτης και εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι. Είμαστε συνδημιουργοί σε μια παράσταση. Ακόμα και στη σχολή εγώ μαθαίνω από τα παιδιά».

«Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, μπορεί να μας λυπεί για αυτά που μαθαίνουμε και κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα. Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει».

Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε το εξής: «Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται. Μπορούν να απευθυνθούν εκεί γιατί δημιουργείται μια ομάδα που εμπεριέχει μια ομάδα ειδικών και ξέρουν ποια είναι η νομική οδός. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει “μου έτυχε αυτό και αυτό”. Δεν αφορά και κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι. Δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο. Δεν το αξίζουμε», πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Τέλος, μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο, είπε πως «τον γνώρισα ένα χρόνο μετά το τέλος της σχολής. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν είναι καλλιτέχνης. Στο σπίτι πολλές φορές δεν συζητάμε για το θέατρο» ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες». «Είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά. Προσέχουν πολύ το γύρισμα και τους ηθοποιούς. Είχε ωραίο σενάριο και τώρα θα συμμετέχω κι εγώ σε τέσσερα ακόμη επεισόδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments