Lifestyle

Survivor spoiler 7/2: Μεγάλη έκπληξη στον αγώνα επάθλου

Survivor spoiler 7/2: Μεγάλη έκπληξη στον αγώνα επάθλου
Survivor spoiler 7/2: Κόκκινοι και Μπλε θα τα δώσουν όλα για ακόμα μια φορά.

Με έναν εξαντλητικό στίβο και νέες εντάσεις έρχονται αντιμέτωποι και οι δύο ομάδες με τους Κόκκινους και τους Μπλε να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που δεν είναι άλλο από φαγητό, όπως ακούγεται να λέει και ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε λίγο περισσότερο το πώς εξελίσσεται η δυναμική της Μπλε ομάδας καθώς η πρώην παίκτριας των Διάσημων και νυν Μπλε Ελευθερία Ελευθερίου είναι απομονωμένη και τονίζει πως πλέον, από εδώ και στο εξής, δεν θα εμπιστεύεται κανέναν, ούτε την ίδια της τη σκιά.

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη ένταση, αγωνία και δυναμισμό ξεκινάει λοιπόν, για το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Και απόψε, όπως κάθε Κυριακή, θα δούμε τους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας να κονταροχτυπιούνται στον στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό trailer, και αυτός ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και σκληρός για τους παίκτες που θα βάλουν τα δυνατά τους στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Μετά από σερί ηττών από τους Μπλε, οι Κόκκινοι που κατάφεραν πολύ πρόσφατα να γευτούν μια λαχταριστή μπουγάτσα, δείχνουν να θέλουν περισσότερο από ποτέ αυτή τη νίκη.

Έτσι, το γεγονός πως στην Μπλε ομάδα είναι «διαβρωμένοι» και στην Κόκκινη ενώνονται όλο και περισσότερο με στόχο τη νίκη, το νέο επεισόδιο αναμένεται να είναι ανατρεπτικό με τους Κόκκινους να είναι αποφασισμένοι να νικήσουν και να «κεράσουν» στους Μπλε τους πανηγυρισμούς της προηγούμενης εβδομάδας. Και οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο εξάλλου, κάνουν λόγο για νίκη των Κόκκινων.

Θα τα καταφέρει λοιπόν, η Κόκκινη ομάδα να κερδίσει και πάλι το έπαθλο φαγητού που έχει τόσο πολύ ανάγκη για να πάρει λίγο δύναμη ώστε να ανταποκριθεί στους επόμενους αγώνες ή η Μπλε θα κάνει την ανατροπή και θα τα καταφέρει;

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments