Lifestyle

Survivor spoiler 10 2: Ανατροπή – Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor spoiler 10 2: Ανατροπή – Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι
Survivor spoiler 10 2: Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι καθώς σήμερα αποχωρεί ένα άτομο «έκπληξη».

Ανατροπή στην ανατροπή είναι τα τελευταία επεισόδια στο Survivor  αφού μετά μεγάλο σερί που είχαν πετύχει οι «Μπλε», πλέον οι «Κόκκινοι» όπως όλα δείχνουν παίρνουν τις περισσότερες νίκες και γενικά έχουν πάρει τα πάνω τους.

Οι «Mπλε» με πρώτη υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τους «Kόκκινους», την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Παππάς ήταν εκτός της διαδικασίας λόγω του κολιέ ατομικής ασυλίας που κέρδισε. Ο Κρις Σταμούλης με 4 ψήφους βγήκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. «Δεν το περίμενα και θα ήθελα να μάθω τον λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Ο Αλέξης Παππάς, ως ο κάτοχος του κολιέ ατομικής ασυλίας κλήθηκε να ψηφίσει έναν συμπαίκτη του. Ο ίδιος είπε ότι θα ήθελε να ψηφίσει την Έλενα Μαριπόζα, η οποία όμως εξαιρείται για λόγους υγείας, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τελικά, ο Αλέξης ψήφισε τον Δημήτρη Μακρόπουλο, εξαιτίας του ότι είναι ο πιο καινούριος παίκτης. «Δεν έχω κάτι μαζί σου, είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Σου ζητώ συγγνώμη, την Έλενα θα ψήφιζα».

Μετά το συμβούλιο, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, ο Κρις Σταμούλης «τα βάζει» με μία συμπαίκτριά του και συγκεκριμένα με τη Μαριαλένα. Ο λόγος; Την θεωρεί διπρόσωπη και «κωλοτούμπα» καθώς όταν αυτός ψηφίστηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας από την Μαριπόζα η Μαριαλένα ήταν η πρώτη που έπεσε να την φάει. Επιστρέφοντας οι Μπλε ομάδα στην παραλία, ο Κρις ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδωσε στεγνά μία συμπαίκτριά του. Συγκεκριμένα αποκάλυψε την στρατηγική που ακολουθεί η Μαριαλένα! «Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα γιατί την προηγούμενη φορά στράβωσε με την Μαριπόζα που ψήφισε εμένα και μία βδομάδα μετά κάνει το ίδιο πράγμα… Aν μείνω και κερδίσω την ασυλία θα γελάσω τελευταίος και θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν στα υπόλοιπα παιδιά…», ακούγεται να λέει ο παίκτης στο trailer της Τετάρτης (10/02).

Δείτε το trailer:

Ποιος παίκτης όμως αποχωρεί

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας είπε το spoiler που ακούγεται: «Θα μεταφέρω μία πληροφορία, μία βόμβα με κάθε επιφύλαξη…»!  «Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…»

Tι γίνεται με την υγεία της Ανθής Σαλαγκούδη

Έντονη είναι η ανησυχία στην παραλία των Κόκκινων, καθώς η  Ανθή Σαλακγκούδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με την υγεία της και το μέλλον της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος στο χθεσινό αγώνισμα αγωνίστηκε μόλις για ένα παιχνίδι και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην κλινική λόγω αδιαθεσίας. Αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που συνέβη κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το αγώνισμα και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν απούσα, κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες αποχώρησής της από το παιχνίδι.  Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο, με την υγεία να είναι πάνω απ’ όλα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η δημοσιογράφος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σημειώνεται, πως μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι έχει αδυνατίσει αρκετά. Ήταν ήδη αρκετά αδύνατη όταν μπήκε στο παιχνίδι αλλά τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, σε αρκετά πλάνα φαίνονται τα κόκκαλά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments