Τεχνολογία

Netflix: Τα κόλπα που μπορείς να κάνεις και δεν τα ξέρεις

Netflix: Τα κόλπα που μπορείς να κάνεις και δεν τα ξέρεις
Netflix: Θα εντυπωσιαστείτε από το τι μπορείτε να κάνετε.

Καραντίνα σημαίνει άπειρος χρόνος στο σπίτι και δυνατότητα να κάνουμε όσα δεν προλαβαίναμε τόσο καιρό. Ένα από αυτά για όσους λατρεύουν την τηλεόραση ήταν να δουν  κάποιες σειρές στο Netflix. Για διάφορους λόγους δεν τα είχαν καταφέρει. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία. Εκτός από το να απολαύσουν έναν μαραθώνιο επεισοδίων, μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες δυνατότητες που δίνει η συνδρομητική πλατφόρμα και να κάνουν την προβολή να πάει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι από αυτούς μπορείς να δεις τα τρικ αυτά παρακάτω.

Άλλαξε τους υπότιτλους και διαμόρφωσέ τους όπως θες:

Είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Πόσες φορές δε σε έχει ενοχλήσει που οι υπότιτλοι είναι λευκοί σε λευκό φόντο και δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου; Υπάρχει λύση. Αφού έχεις συνδεθεί μπορείς να πατήσεις εδώ και να αλλάξεις το μέγεθος, τη γραμματοσειρά, και τη σκιά γύρω από τους υπότιτλους. Κάνε διάφορες αλλαγές μέχρι να βρεις τον κατάλληλο υπότιτλο για εσένα.

Δες την αγαπημένη σου σειρά με τους φίλους σου εξ αποστάσεως:

Lockdown σημαίνει ο καθένας σπίτι του. Άρα τα βράδια που όλη η παρέα έβλεπε αγκαλιά την αγαπημένη της σειρά αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα η επιλογή να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Το extentsion Netflix Party σας επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα ό,τι θέλετε, κάνοντας παράλληλα chat.

Δες Netflix ξαπλώμένος χωρίς να έχει πρόβλημα με τον λαιμό:

Τέρμα το πρόβλημα του να μην μπορείς να δεις τη σειρά ξαπλωμένος. Υπάρχει ένα κόλπο που λύνει και αυτό. Ο λόγος για το Netflix Flip, ένα extension για τον Chrome που στρίβει την εικόνα κατά 90 μοίρες ώστε να μπορείς να βλέπεις Netflix ξαπλωμένος στο πλάι.

Σβήσε από το ιστορικό ό,τι δε θες να δουν οι άλλοι:

Έχει τύχει να μη θέλεις να δει κάποιος ότι είδες κάτι και να έρθεις σε δύσκολη θέση; Πλέον με την επιλεκτική διαγραφή του ιστορικού παρακολούθησης λύνεται και αυτό το θέμα. Αφού συνδεθείς, πήγαινε σε αυτή τη σελίδα, όπου θα δεις ό,τι έχεις δει στο Netflix με χρονολογική σειρά. Εκεί μπορείς να διαγράψεις ό,τι θες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments