Lifestyle

Survivor spoiler 12/2: Άνω κάτω η Μπλε ομάδα από κρυφό έρωτα και ζήλεια

Survivor spoiler 12/2: Άνω κάτω η Μπλε ομάδα από κρυφό έρωτα και ζήλεια
Survivor spoiler 12/2: Πολλά τα μπερδέματα στην Μπλε ομάδα.

Άνω κάτω φαίνεται πως γίνεται η Μπλε ομάδα καθώς πέρα από συμμαχίες, υποομάδες και εντάσεις για τα αγωνίσματα, έχει να αντιμετωπίσει και άλλα έντονα συναισθήματα όπως είναι η ζήλεια και ένας κρυφός έρωτας.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από έναν μήνα περίπου, όταν ακόμα οι παίκτες του Survivor ήταν χωρισμένοι σε Διάσημους και Μαχητές, ο Τριαντάφυλλος είχε κάνει λόγο για κυπριακό γάμο με πρωταγωνιστές την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Πολλά ήταν τα πλάνα που τους έδειχναν να μιλούν μεταξύ τους και να είναι αγκαλιασμένοι.

Όμως, όταν έγινε ο χωρισμός και πλέον διαμορφώθηκαν δύο ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε, υπήρξαν «σύννεφα» μεταξύ τους και δεν ήταν τόσο κοντά ο ένας με τον άλλο. Μάλιστα, πολλές ήταν οι περιπτώσεις στο Συμβούλιο του Νησιού που ο Αλέξης Παππάς «επιτέθηκε» στην Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορώντας την πως δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες από πρωινή εκπομπή στο OPEN κάνουν λόγο για έναν κρυφό έρωτα ενώ «παίζει» και το όνομα της Άννας – Μαρίας Βέλλη (και εκείνη πρώην παίκτρια των Διάσημων) με αποτέλεσμα να υπάρχει και το συναίσθημα της ζήλειας αφού φαίνεται πως στέκεται εμπόδιο.

Τι ισχύει για την παραβίαση των κανονισμών από Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη;

Σύμφωνα με επίσης, με την ίδια πρωινή εκπομπή του καναλιού, έγιναν κάποιες αποκαλύψεις και για την παραβίαση των κανονισμών από παίκτες της Μπλε ομάδας και ειδικότερα, τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη. Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες, οι δύο τους πήγαν σε ξενοδοχείο για να φάνε ενώ σημειώθηκε και ένα επεισόδιο με σεκιουριτά.

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments